Ο Καραγκιόζης και ο Σκρουτζ

Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς Ναυάρχου Βότση
Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021

Ώρα έναρξης: 11:30

Ο Καραγκιόζης και ο ΣκρουτζΟ θίασος Χαρούμενες Σκιές σας περιμένει για μία μοναδική Χριστουγεννιάτικη παράσταση, με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο μας ήρωα!

Καθώς πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, ο πασάς αποφασίζει να βοηθήσει τον πιο φτωχό άνθρωπο της πόλης, που δεν είναι άλλος από τον Καραγκιόζη. Ο Καραγκιόζης όμως, εκτός από φτωχός, είναι και τρομερά άτυχος. Ταυτόχρονα, τον Καραγκιόζη πολιορκεί ο σπαγγοραμμένος σπιτονοικοκύρης του, ο Σκρουτζ, για να εισπράξει το νοίκι που του χρωστά. Θα καταφέρει τελικά ο Καραγκιόζης να ξεγνοιάσει και να περάσει ευτυχισμένα Χριστούγεννα;

Σας περιμένουμε την Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου, στο δημοτικό θέατρο «Βότση», Μ. Αλεξάνδρου και Αν. Θράκης 9, στην Καλαμαριά στις 11:30. Οι θεατές μπορούν να προαγοράσουν, με έκπτωση, το εισιτήριό τους ηλεκτρονικά στη διεύθυνση …. Εισιτήρια θα διατίθονται και στο ταμείο του θεάτρου την ημέρα της παράστασης. Δώρο-έκπληξη σε κάθε παιδί!

Θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για τη μη-διασπορά του Κορωνοϊού. Οι ενήλικες θα προσέρχονται υποχρεωτικά με πιστοποιητικό εμβολιασμού και αποδεικτικό ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα, δίπλωμα οδήγησης, διαβατήριο), ενώ τα παιδιά άνω των 4 ετών θα έχουν μαζί τους το σελφ τεστ του σχολείου.

Σε όλους τους ρόλους: Ορφέας Καλλιντζής
Κίνηση – χειρισμός φιγούρας: Ηλίας Κυρατσούς, Δημήτρης Παναγιωτάκος, Παύλος Καλεντερίδης
Κατασκευή φιγουρών: Δημήτρης Μπερέκος, Νικόλας Τζιβελέκης, Ορφέας Καλλιντζής
Κατασκευή σκηνικών: Φώτης Πλέσσας, Τάσος Γεωργίου

Τιμές εισιτηρίων

Κανονικό: 5 €
Είσοδος με δώρο χειροποίητη αναμνηστική φιγούρα: 9 €

Προπώληση

Κοινοποίηση
Εκκίνηση:

26 Δεκεμβρίου 2021 11:30

Λήξη:

26 Δεκεμβρίου 2021 13:30

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

Ανατολικής Θράκης 8, Καλαμαριά

GPS:

40.5847471, 22.9651709