Ο Αρχοντοχωριάτης

Θέατρο Ρο
Παραστάσεις κάθε Σάββατο στις 21:00 και Κυριακή στις 20:30

Του Μολιέρου

Ο ΑρχοντοχωριάτηςΞεκινούν και πάλι οι παραστάσεις του “Αρχοντοχωριάτη”, που είχαν διακοπεί λόγω covid, στο Θέατρο “ΡΟ” Αριστοτέλους 23 στον 2ος όροφο.

Έργο με πλήθος κωμικών σκηνών και ανατροπών που προκαλούν αβίαστο γέλιο.

Ήρωας, ένας πλούσιος έμπορος, που ο αρχοντοξεπεσμός του τον κάνει να θέλει να φανεί καλύτερος από ότι γεννήθηκε, δηλαδή να γίνει αριστοκράτης, με αποτέλεσμα να τον ξαλαφρώνουν οι επιτήδειοι…. δάσκαλοι, ή να τον ¨χειροτονούν¨, ευτελίζοντας τον, με τίτλους και παράσημα.

Σκηνοθεσία – διασκευή: Γιώργος Ροντίδης
Σκηνογραφία: Βάσος Καδίτης
Κοστούμια και make up artist: Ελένη Δημοπούλου
Μουσική επιμέλεια, αφίσα, επιμέλεια προγράμματος: ¨Art¨
Παραγωγή εταιρία: ¨Προσκήνιο¨.

Ηθοποιοί με σειρά εμφανίσεως: Νίκος Ζώκας, Γιώργος Χατζαρίδης, Στέλλιος Σταυρίδης, Φένια Σαλούκα, Χριστίνα Νασιάδου, Στέλλα Αθανασιάδου, Πρόδρομος Ροντήρης, Κωνσταντίνος Κουτσοκώστας και ο Γιώργος Ροντίδης.

Διαβεβαιώνουμε το κοινό μας ότι στο Θέατρο ΡΟ, τηρούνται αυστηρά όλα τα νέα υγειονομικά μέτρα που θέσπισε η Ελληνική κυβέρνηση. Το Θέατρο θα λειτουργήσει ως Αμιγής Χώρος.

Οι θεατές εισέρχονται κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο:

  • Πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν. Απαιτείται αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας, προκειμένου να διενεργείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας. Tα ανωτέρω πιστοποιητικά επιδεικνύονται είτε σε έγχαρτη μορφή είτε ηλεκτρονικά μέσω κινητής συσκευής του θεατή.
  • Οι ανήλικοι από τεσσάρων (4) έως έντεκα (11) ετών, δύνανται να προσκομίζουν, εναλλακτικά, δήλωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) τελευταίου 24ώρου στην οποία προβαίνει είτε οποιοσδήποτε γονέας, ακόμα και μη έχων την επιμέλεια, είτε κηδεμόνας. Δεν απαιτείται φυσική παρουσία του γονέα ή κηδεμόνα.
  • Οι πρόβες του έργου πραγματοποιήθηκαν με αυστηρή τήρηση από πλευράς συντελεστών όλων των απαραίτητων υγειονομικών μέτρων ασφάλειας αφού προηγουμένως διενεργήθηκαν κι όλα τα απαιτητά covid test.

Γιώργος Ροντίδης
Σκηνοθέτης

Τιμές εισιτηρίων

Γενική είσοδος: 12 €
Φοιτητικό – Ανέργων: 8 €

Τηλέφωνο για κρατήσεις θέσεων: 2310261584

Κοινοποίηση
Εκκίνηση:

17 Απριλίου 2022 20:30

Λήξη:

17 Απριλίου 2022 22:30

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

Αριστοτέλους 23, 2ος όροφος

GPS:

40.6353535, 22.9433481