Need
Κοινοποίηση

Block 33
Eightball Club
Παρασκευή 27 Μαΐου 2022

Ώρα έναρξης: 21:00

Προσοχή: Αλλαγή χώρου

Το live μεταφέρεται στο Eightball Club. Για λόγους που δεν έχουν να κάνουν με τους Need αλλά και καμία από τις υπόλοιπες μπάντες, δυστυχώς θα πρέπει να αλλάξουμε τον χώρο για το live της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη! Μόλις τη Δευτέρα πληροφορηθήκαμε ότι το live δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί στο Block 33 και εδώ και δύο μέρες ψάχναμε να βρούμε λύση ώστε να μην ακυρωθεί το live και να μπορέσουμε να επιστρέψουμε στη Θεσσαλονίκη μετά από 4 χρόνια. Ευτυχώς η λύση βρέθηκε στο 90′ και το live θα πραγματοποιηθεί στον πάνω όροφο του Eightball Club. Τεράστιο ευχαριστώ στον Foivos Hatz για όλη την κινητοποίηση και τη βοήθεια, τον Βαγγέλη από το Eightball για την άμεση ανταπόκριση αλλά και το Δήμο από το γιαπί όπου θα ακολουθήσει after party μετά το live. Εισιτήρια θα υπάρχουν στo ταμείο του Eightball ενώ για αυτούς που είχαν αγοράσει προπώληση μέσω viva, τα χρήματα θα σας επιστραφούν στον λογαριασμό που χρησιμοποιήσατε εντός των επόμενων ημερών. Σας ζητάμε συγνώμη για όλη την αναστάτωση και την ταλαιπωρία κι ελπίζουμε να σας δούμε στο live παρέα με τους Calyces και τους Oria.

NeedΤέσσερα, σχεδόν, χρόνια από την τελευταία τους επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο τότε της περιοδείας για την προώθηση του ‘Hegaiamas’, οι Need επιστρέφουν στη βόρεια Ελλάδα και θα πατήσουν για πρώτη φορά το stage του Eightball Club την Παρασκευή 27 Μαΐου 2022 για να παρουσιάσουν ζωντανά τα τραγούδια του 5ου και πιο εντυπωσιακού τους δίσκου μέχρι τώρα. Το Norchestrion: A Song for the End κυκλοφόρησε πέρυσι τον Ιανουάριο σε cd και ψηφιακή μορφή ενώ κυκλοφόρησε μόλις πριν λίγες εβδομάδες και σε βινύλιο μέσω της United We Fly. Το album έχει ήδη ξεχωρίσει σε διεθνή και εγχώρια μέσα, ενώ έχει συμπεριληφθεί στις λίστες με τους κορυφαίους δίσκους της χρονιάς στα Metal Hammer, rocking.gr, Rock Hard, Rock Overdose, Progspace, Metal Storm, Metal Observer κ.ά.

Μετρώντας περισσότερες από 150 συναυλίες, περιοδείες σε Αμερική, Ευρώπη και εμφανίσεις σε μερικά από τα κορυφαία festival του ήχου τους, οι Need επιστρέφουν για τα καλά στη συναυλιακή δράση. Στην εμφάνισή τους στο Eightball Club θα έχουμε για πρώτη φορά την ευκαιρία να ακούσουμε τα τραγούδια του νέου δίσκου ζωντανά.

Όπως λένε οι ίδιοι σχετικά με τις επερχόμενες εμφανίσεις τους: “Νιώθουμε τεράστια χαρά και ανυπομονησία για το ελληνικό tour του Μαΐου και για το γεγονός ότι θα παίξουμε τα τραγούδια από το Norchestrion, ζωντανά. Όλο αυτό τον καιρό εν μέσω πανδημίας και λοιπών δυσκολιών που βιώνουμε καθημερινά, η αγάπη που έχουμε εισπράξει για το τελευταίο μας album μας έχει δώσει απίστευτη δύναμη και δεν βλέπουμε την ώρα να δούμε όλους τους φίλους μας εκεί έξω ανά την Ελλάδα.”

Μαζί τους, οι Calyces, το heavy prog rock/metal συγκρότημα που κουβαλάει τα παράσημα των μελών του (Tardive Dyskinesia, Revenge of The Giant Face, Insect Radio & Borderline Syndrome), που θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά το εξαίρετο “Impulse to Soar”. Ένα album το οποίο έκανε τον γύρο του κόσμου και έλαβε την ανταποκρισή που του αξίζει με εξαιρετικές κριτικές απο γνωστά, διεθνή και εγχώρια, μουσικά περιοδικά.

Τη συναυλία θα ανοίξουν οι Θεσσαλονικείς Oria, ένα ανερχόμενο συγκρότημα, με επιρροές από τιτάνες της σύγχρονης metal όπως οι Gojira, Meshuggah, Slipknot, Korn και Opeth, που διατηρεί ωστόσο όμως την προσωπική του ταυτότητα. Θα παρουσιάσουν κομμάτια από τον πρώτο τους δίσκο Sublimation(s), ο ήχος του οποίου θεμελιώνεται γύρω από το Groove και το Progressive metal. Το αποτέλεσμα είναι φρέσκο, ποικιλόμορφο και γεμάτο ενέργεια ενώ καταφέρνει να παραμείνει προσβάσιμο.

Τιμές εισιτηρίων:

  • Early Bird: 10 €
  • Κανονικό: 12 €
Εκκίνηση:

27 Μαΐου 2022 21:00

Λήξη:

27 Μαΐου 2022 23:00

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

Πίνδου 1, Λαδάδικα

GPS:

40.6353898, 22.9365095