Μπόσα Νόβα: Γιώργος Αβραμίδης – The Invented Memories – Φοίβος Δεληβοριάς – Αλεξάνδρα Σιετή

Βραδιές πολιτισμού στη Βίλα Αλλατίνη
Βίλα Αλλατίνη
Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

Ώρα έναρξης: 21:00

Βραδιές πολιτισμού στη Βίλα ΑλλατίνηΟ εξαιρετικός τρομπετίστας Γιώργος Αβραμίδης και η μπάντα του “Invented Memories”, λίγο μετά την κυκλοφορία του τέταρτου άλμπουμ του σε συνεργασία με τον Dj Mestre “Γιορτάστε Ελεύθερα”, παρουσιάζουν στο πρώτο μέρος της συναυλίας τα τραγούδια από τις τρείς προηγούμενες προσωπικές δουλειές του Protocol και Voyager καθώς και Invented Memories, τραγουδισμένα από την μαγική φωνή της εκπληκτικής Αλεξάνδρας Σιετή η οποία ξεχώρισε στο τελευταίο “The Voice of Greece”. Την παρέα έρχεται να πλαισιώσει στο δεύτερο μέρος της βραδιάς ο αγαπημένος σε όλους μας Φοίβος Δεληβοριάς, για τον οποίο οι συστάσεις περισσεύουν, με νέα και παλιά τραγούδια του, διασκευασμένα μοναδικά από τους Invented Memories.

Συντελεστές

Μπόσα Νόβα: Γιώργος Αβραμίδης - The Invented Memories - Φοίβος Δεληβοριάς - Αλεξάνδρα ΣιετήΤάσος Κορκόβελος: Πλήκτρα
Αλέξης Αρχοντής: Τύμπανα
Αλέκος Παπουλίδης: Ηλεκτρική κιθάρα
Χρήστος Παππάς: Ηλεκτρικό μπάσο
Eddie Spaapen: Κρουστά
James Wylie: Άλτο σαξόφωνο, καμαντσέ
Ταχτσίδης Γιώργος: Τεχνικός ήχου
Αλεξάνδρα Σιετή: Φωνή
Φοίβος Δεληβοριάς: Φωνή, κιθάρα
Γιώργος Αβραμίδης: Τρομπέτα


Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για δεύτερη χρονιά συνεχίζει τις εκδηλώσεις του στους κήπους της Βίλας Αλλατίνη.

Στα μέσα του Σεπτέμβρη οι κήποι της Βίλας Αλλατίνη θα μετατραπούν και πάλι σε ένα χώρο πολιτισμού με τέσσερις συναυλίες και μία θεατρική παράσταση με εξαιρετικούς καλλιτέχνες.

Η είσοδος θα είναι με ηλεκτρονικά εισιτήρια, 5 €, που θα σταλούν όλα στους πυρόπληκτους της Βόρειας Εύβοιας, στο λογαριασμό που έχει ανοίξει ο Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού: GR64 0172 1650 0051 6510 4022 755

Ενημερώνουμε το κοινό ότι θα τηρηθούν ΟΛΑ τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Υποχρεωτική χρήση μη ιατρικής μάσκας από τους θεατές κατά την είσοδό τους στο θέατρο, και μέχρι την τοποθέτησή τους στις θέσεις τους, καθώς και κατά την έξοδό τους από τον χώρο.

Στο εισιτήριο σας αναγράφεται προτεινόμενη ώρα προσέλευσης – διαφορετική για κάθε θεατή. Παρακαλούμε να την τηρήσετε προς αποφυγή συνωστισμού.

Οι θέσεις είναι αριθμημένες και τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις μεταξύ των καθισμάτων. Συνιστάται η αγορά των εισιτηρίων πριν από την ημέρα της εκδήλωσης ηλεκτρονικά προς αποφυγή συνωστισμού.

Ο χώρος του Φεστιβάλ θα απολυμαίνεται καθημερινά.

Οι πόρτες θα ανοίγουν για το κοινό 60′ νωρίτερα

Παρακαλούνται οι θεατές να συμμορφώνονται στις υποδείξεις των ταξιθετών και του προσωπικού ασφάλειας κατά την Είσοδο τους και κατά την Έξοδο τους.

Παρακαλώ ενημερωθείτε αναλυτικότερα για τις οδηγίες που ισχύουν σε θεάματα ακροάματα.

https://www.culture.gov.gr/DocLib/Gr_GGSP_odigiesTheamata-Akroamata2021.pdf

Το κοινό θα μπορεί, αφού προμηθευτεί διαδικτυακά, τα εισιτήριά του, να απολαύσει ένα υπέροχο βράδυ στο κέντρο της πόλης.

Τιμές εισιτηρίων

Γενική είσοδος: 5 €

Προπώληση

Κοινοποίηση
Εκκίνηση:

13 Σεπτεμβρίου 2021 21:00

Λήξη:

13 Σεπτεμβρίου 2021 23:00

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

Βασιλίσσης Όλγας 198

GPS:

40.5929295, 22.9557284