Μίμης Νικολόπουλος featuring Sandra Sangiao

Eightball Club
Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022

Ώρα έναρξης: 20:30

Μίμης Νικολόπουλος featuring Sandra SangiaoΟ Μίμης Νικολόπουλος και η μπάντα του, συνθέτουν ένα καραβάνι, που ταξιδεύει γεμάτο μουσικές, από τα βουνά των Βαλκανίων μέχρι τις ακτές της Μεσογείου.

Ο ήχος του σχήματος φέρνει στο νου την αφηγηματική κινηματογραφική μουσική, συνδιαλέγεται με τη jazz, τη folk και την worldmusic. Άλλοτε κυριαρχούν οι μελωδικές γραμμές σε ένα πιο ατμοσφαιρικό πλαίσιο, ενώ άλλες φορές οι έντονες δυναμικές του ρυθμικού session δημιουργούν ένα εκρηκτικό χορευτικό περιβάλλον.

Το σύνολο απαρτίζουν οι: Κώστας Μπατσίλας (τρομπέτα), Ηλίας Δέλλιος (τρομπόνι), Στέφανος Ιωαννίδης (τύμπανα & κρουστά), Θοδωρής Χριστοφορίδης (μπάσο), Ανδρέας Λεοντάκης (ακουστική κιθάρα, φωνητικά), Χρήστος Δανάς (βιολί) και Μίμης Νικολόπουλος (κλασική κιθάρα, φωνητικά).

Στη συναυλία συμμετέχει ως guest και η Ισπανίδα τραγουδίστρια Sandra Sangiao, γνωστή στο ευρύ κοινό από την μπάντα της “BGKO” (Barcelona Gipsy balKan Orchestra). Έχοντας ταξιδέψει τον κόσμο με τις μοναδικές ερμηνείες της, η Sandra Sangiao έρχεται στην Ελλάδα για μια σειρά εμφανίσεων με τον Μίμη Νικολόπουλο και την μπάντα του, με αφορμή την πρόσφατη συνεργασία τους.

Κοινοποίηση
Εκκίνηση:

4 Νοεμβρίου 2022 20:30

Λήξη:

4 Νοεμβρίου 2022 22:30

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

Πίνδου 1, Λαδάδικα

GPS:

40.6353898, 22.9365095