Μαρινέλλα – Μάριος Φραγκούλης

7ο Φεστιβάλ Δάσους
Θέατρο Γης
Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

Μαρινέλλα- Μάριος ΦραγκούληςΣτο πλαίσιο συμπλήρωσης 30 χρόνων λειτουργίας του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ «ΣΤΟΡΓΗ» και 10 χρόνων λειτουργίας του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής διοργανώνουν μαζί Φιλανθρωπική Συναυλία.

Η μουσική συνάντηση της χρονιάς!

H Μαρινέλλα και ο Μάριος Φραγκούλης, για πρώτη φορά στη σκηνή μαζί. Ηταν θέμα χρόνου να συνυπάρξουν καλλιτεχνικά γιατί το συζητούσαν και το οραματίζονταν εδώ και πολλά χρόνια.

Τον Σεπτέμβριο του 2021 θα τους απολαύσουμε στη σκηνή του Θεάτρου Γης, σε μιά πολύ ιδιαίτερη και μοναδική μουσική παράσταση με τραγούδια που αγάπησε η Ελλάδα και μουσικές που ταξίδεψαν σε όλο τον κόσμο. Θα είναι μια σπάνια ευκαιρία να χειροκροτήσουμε τους δύο κορυφαίους ερμηνευτές μαζί στην μεγαλύτερη καλλιτεχνική συνάντηση της χρονιάς.

Η Μαρινέλλα και ο Μάριος Φραγκούλης δίνουν την χαρά και την δύναμη στο κοινό τους, με το μοναδικό τους ρεπερτόριο και την ασύγκριτη σκηνική τους ενέργεια.

Τιμές εισιτηρίων

Α’ ζώνη: 30 €
Β’ ζώνη: 20 €
Γ’ ζώνη: 15 €

Προπώληση: ticketservices.gr & Public

Λίγα λόγια για τον Σύλλογο Φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών Στοργή

Ο Σύλλογος Φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών «ΣΤΟΡΓΗ» φέτος κλείνει τα 30 χρόνια από την ίδρυση του 1991-2021. Τριάντα χρόνια συμβάλει ουσιαστικά με υπηρεσίες και έργα στη καταπολέμηση του παιδικού καρκίνου.

Το πρώτο μεγάλο έργο είναι το Αιματολογικό Κέντρο «ΣΤΟΡΓΗ» το οποίο ανήγειρε και εξόπλισε ξενοδοχειακά και επιστημονικά και το χάρισε στο Νοσοκομείο «Γ. Παπανικολάου». Το δεύτερο μεγάλο έργο είναι ο Ξενώνας Φιλοξενίας «ΣΤΟΡΓΗ», ο οποίος εγκαινιάστηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κο Προκόπη Παυλόπουλο τον Οκτώβριο του 2016 και λειτουργεί κανονικά, προσφέροντας στέγη στα παιδιά και στους συνοδούς τους, όταν έρχονται για θεραπεία στα Παιδοογκολογικά Τμήματα των Νοσοκομείων ΑΧΕΠΑ, Ιπποκράτειο και Παπανικολάου, από περιοχές εκτός Θεσσαλονίκης.

Ο Σύλλογος «ΣΤΟΡΓΗ» μέχρι σήμερα δεν έχει ζητήσει καμία κρατική ή ευρωπαϊκή επιχορήγηση. Τα έσοδα της «ΣΤΟΡΓΗΣ» προέρχονται αποκλειστικά από συνδρομές των μελών της, εκδηλώσεις τις οποίες διοργανώνει, χορηγίες και δωρεές.
Με τη συμμετοχή σας στηρίζετε το έργο του Συλλόγου Φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών «Στοργή» και του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και & Αρωγής.

Τα έσοδα του Δικτύου θα κατευθυνθούν προς την ενίσχυση της Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Παπανικολάου Θεσσαλονίκης.

Κοινοποίηση
Εκκίνηση:

13 Σεπτεμβρίου 2021 21:00

Λήξη:

13 Σεπτεμβρίου 2021 23:00

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

Νταμάρι Τριανδρίας

GPS:

40.6277375, 22.9727161