Lake Mode Festival 2021 – Feat. Bloody Hawk, Ταφ Λάθος, Στίχοιμα, Zoro & Buzz

Θέρμης Δρώμενα 2021
Φράγμα Θέρμης

4-5 Σεπτεμβρίου 2021

Ακύρωση 2ης ημέρας φεστιβάλ

Lake FestivalΛόγω των επερχόμενων ακραίων καιρικών φαινομένων που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία και κοινοποίησε στον Δήμο Θέρμης, η 2η ημέρα του Lake Mode Festival δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί, ούτε να αναβληθεί για την επόμενη ημέρα, καθώς είναι προγραμματισμένη άλλη συναυλία στον χώρο.

Η ανακοίνωση του Φεστιβάλ αναφέρει:

Προχωρούμε σε αυτήν την έγκαιρη ανακοίνωση για να μην μπουν στον κόπο όσοι θα ξεκινούσαν έκτος Θεσσαλονίκης. H 1η ημέρα θα διεξαχθεί κανονικά, σύμφωνα με τις προβλέψεις, οπότε οι κάτοχοι εισιτηρίων Σαββάτου 4/9 δεν χρειάζεται να προβούν σε καμία ενέργεια.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων Κυριακής 5/9 μπορούν να ακυρώσουν τα εισιτήρια τους και να λάβουν πίσω τα χρήματα τους, ακολουθώντας τις οδηγίες που αναγράφονται παρακάτω.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων 2ημέρου μπορούν να ακυρώσουν τα εισιτήρια τους και να λάβουν πίσω τα χρήματα τους, ακολουθώντας τις οδηγίες που αναγράφονται παρακάτω.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων 2ημέρου που επιθυμούν να προσέλθουν την 1η ημέρα του φεστιβάλ  θα λάβουν την μισή αξία του εισιτηρίου (12,5€) μέσα στις επόμενες εργάσιμες ημέρες. Αν το εισιτήριο είναι αγορασμένο από κατάστημα Wind, ακολουθήστε τις οδηγίες που αναγράφονται παρακάτω.

Οδηγίες για ακύρωση εισιτηρίου και επιστροφή χρημάτων από VIVA.GR (Δευτέρα με Παρασκευή 10:00 – 18:00)

Για την ακύρωση και επιστροφή των χρημάτων σας, ακολουθήστε τις οδηγίες όπως αναγράφονται στους όρους χρήσης της Viva (https://travel.viva.gr/terms#ticketshttps://travel.viva.gr/terms#tickets) και συγκεκριμένα στο 1.2.3 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΛΛΑΓΩΝ & ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ. Συγκεκριμένα αναφέρεται “Ο χρήστης που τυχόν επιθυμεί να ακυρώσει ή να τροποποιήσει την κράτησή του ή το αγαθό το οποίο προμηθεύτηκε από το Website μπορεί να επικοινωνήσει με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών VIVA είτε μέσω email στη διεύθυνση support@viva.gr είτε ηλεκτρονικά επικοινωνώντας μέσω του διαθέσιμου εργαλείου Live Chat στο διαδικτυακό τόπο της εταιρίας”.

Οδηγίες για ακύρωση εισιτηρίου και επιστροφή χρημάτων από WIND

Για την ακύρωση και την επιστροφή των χρημάτων σας, θα χρειαστεί να μας στείλετε με ένα e-mail τον κωδικό παραγγελίας, το IBAN, την τράπεζα και τον δικαιούχο του λογαριασμού ώστε να προχωρήσουμε σε κατάθεση ποσού που αντιστοιχεί στο αντίτιμο του ακυρωμένου εισιτηρίου σας.

Lake Mode Festival 2021 - Feat. Bloody Hawk, Ταφ Λάθος, Στίχοιμα, Zoro & BuzzΜία νέα συναυλιακή πρόταση που θα “ταράξει τα λιμνάζοντα νερά” στο Φράγμα Θέρμης έρχεται από την διοργανωτική ομάδα του Street Mode Festival! Kορυφαία ονόματα της εγχώριας hip-hop σκηνής, θα εμφανιστούν σε ένα ξεχωριστό διήμερο προσαρμοσμένο στα μέτρα για τον περιορισμό της πανδημίας του κορονοϊού.

Στην σκηνή του 1ου Lake Mode Festival θα ανέβουν το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου ο Bloody Hawk και ο Ταφ Λάθος, ενώ την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου οι Στίχοιμα και οι Zoro & Buzz. Τις συναυλίες θα ανοίξουν ο Ραμμένος Άσσος στις 4/9 και η Expe στις 5/9, ενώ το φεστιβάλ θα πλαισιώσουν παράλληλες δράσεις και πολλά give-aways! Ακολουθείστε το Lake Mode Festival σε Instagram και Facebook για όλες τις ανακοινώσεις και τους διαγωνισμούς.

Lake Mode: ON!

Σε ένα ακόμα καλοκαίρι χωρίς μεγάλες διοργανώσεις λόγω περιορισμών, η ομάδα του Street Mode Festival επαναφέρει την θετική ενέργεια που δημιουργείται με την ένωση μουσικών και κοινού, έχοντας ως όραμα ένα νέο open-air φεστιβάλ στο μαγευτικό φυσικό τοπίο της λίμνης του Φράγματος Θέρμης!

Με την υποστήριξη του Δήμου Θέρμης.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:00. Το timetable θα αναρτηθεί σύντομα στα social media του φεστιβάλ, μείνετε συντονισμένοι.

Aξίζει να γνωρίζεις:

Ο Bloody Hawk κατάγεται από την Ξάνθη και κάνει rap από πολύ μικρή ηλικία. Το 2013 ξεκίνησε να ανεβάζει κομμάτια στο YouTube με την προσωνυμία “Φθείρομαι”, και το 2017 κυκλοφόρησε το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ “Κομπλεξικό” με το όνομα Bloody Hawk. Το άλμπουμ διαδόθηκε αμέσως και κατέκτησε ακουστικά και bluetooth ηχεία σε κάθε γειτονιά και πλατεία της Ελλάδας. Είναι ένας από τους πιο δημοφιλής rappers αυτήν τη στιγμή, κάνοντας “sold-out” τους χώρους όπου εμφανίζεται και εκατομμύρια clicks σε Spotify και YouTube. Το 2019 κυκλοφόρησε το άλμπουμ “1 Ευρώ” αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές, σε ένα κύμα από αφιερώματα με τίτλους όπως “o καλύτερος ελληνικός ραπ δίσκος που βγήκε φέτος” κοκ.

Follow Bloody Hawk on:
Spotify | YouTube | Instagram | Facebook

Ο Ταφ Λάθος, κατά κόσμον Παναγιώτης Κυριακού, είναι ένας από τους κυριότερους εκφραστές και πρωτοποριακούς εκπροσώπους της ελληνικής rap σκηνής. Ιδρυτής της “Bashment Records” και μέλος των “Ψυχοδραμα 07”, ξεκίνησε ως MC και beatmaker το 2001, έχοντας ως σήμα κατατεθέν του ένα πρωτότυπο στυλ ραπαρίσματος με ασταμάτητο flow. Η “στροφή” του προς τον φυσικό ήχο τα τελευταία χρόνια, με την χρήση μουσικών οργάνων, έκανε τον Ταφ Λάθος να ξεχωρίζει ακόμα περισσότερο. Από τις αμέτρητες εμφανίσεις του αξίζει να αναφέρουμε αυτές στο Ηρώδειο, στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου, στο Κ.Π.Ι.Σ.Ν., και σε φεστιβάλ της Γαλλίας και του Βελγίου.

Follow Ταφ Λάθος on:
Spotify | YouTube | Instagram | Facebook

Οι Στίχοιμα, με διαρκή ανοδική και αξιοθαύμαστη πορεία από το 2000, έχουν κατακτήσει επάξια τον σεβασμό και την θέση τους στο πάνθεον των κορυφαίων εκπροσώπων της ελληνικής rap σκηνής. Θα ακούσεις πολλούς να αναφέρουν το σχήμα αυτό ως το “διαφορετικό” από τα υπόλοιπα, πάντα όμως με την καλή έννοια, κάτι το οποίο τους καθιστά ένα από τα πιο αγαπημένα συγκροτήματα της rap κοινότητας και όχι μόνο. Με μία ιδιαίτερη δυναμική στους στίχους του Βαλάντη aka Xplicit, αλλά και μία εκρηκτική αίσθηση στα beats της Μαρίνας, ο ήχος των Στίχοιμα είναι εξίσου ικανός να αφυπνίσει όσο και να μουδιάσει το μυαλό.

Follow Στίχοιμα on:
Spotify | YouTube | Explicit Instagram | Marina Instagram | Facebook

Οι Zoro & Buzz, γέννημα θρέμμα του Περιστερίου, aka Steri Peri, ξεκίνησαν το 2015 συμμετέχοντας με 2 κομμάτια σε μία συλλογή του Χιπ Χοπ Καφενέ, ενώ λίγο αργότερα κυκλοφόρησαν το EP “Η Πόλη Στη Σέντρα”. Το 2019, έπειτα από μια σειρά από video clips, singles και συνεργασίες κυκλοφόρησαν το άλμπουμ “Η δύναμη Που Δεν Υπολογίζανε”. Ο κορονοϊός δεν έκοψε την φόρα, την επιμονή και την ανάγκη τους για έκφραση, με αποτέλεσμα να κυκλοφορήσουν δύο σόλο άλμπουμ μέσα στο 2021, ο Buzz το “Λεωφόρος Καβάλας” και ο Zoro το “Matrix”, δείχνοντας σε όλους ότι φέτος είναι η χρονιά τους!

Follow Zoro & Buzz on:
Spotify | YouTube | Instagram | Facebook

  1. Η αγορά αυτού του εισιτηρίου παρέχει το δικαίωμα στον κάτοχο του να παρακολουθήσει την εκδήλωση που αναγράφεται σε αυτό, εάν και εφόσον αποδεχθεί και τηρήσει τους όρους λειτουργίας του χώρου. Η παρουσία του Θεατή στην εκδήλωση συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας του κορονοϊού.
  2. Το εισιτήριο ισχύει για μία και μόνο είσοδο και είναι έγκυρο μόνο αν έχει πωληθεί από επίσημο σημείο πώλησης. Η ανταλλαγή, μεταπώληση και εν γένει εμπορία εισιτηρίων απαγορεύεται. Εισιτήρια τα οποία αγοράστηκαν με σκοπό να αποτελέσουν αντικείμενο επιχειρηματικής, εμπορικής, διαφημιστικής ή άλλης δραστηριότητας χωρίς την έγκριση των διοργανωτών, μπορεί να ακυρωθούν.
  3. Ο Διοργανωτής μπορεί να απαγορεύσει την είσοδο σε πρόσωπα τα οποία είναι υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών ουσιών, φέρουν φιάλες ή άλλα επικίνδυνα ή εύφλεκτα αντικείμενα ακόμα και στην περίπτωση που είναι κάτοχοι εισιτηρίου. Απαγορεύεται επίσης η μεταφορά και χρήση οπτικοακουστικών μέσων στο χώρο της Συναυλίας (για βιντεοσκόπηση φωτογράφιση, μαγνητοφώνηση της συναυλίας ή μέρους αυτής). 0 κάτοχος του εισιτηρίου αποδέχεται το ενδεχόμενο να ελεγχθούν προσωπικά του αντικείμενα, στα πλαίσια των άνω απαγορεύσεων. Οι Διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για διαπληκτισμούς μεταξύ θεατών, για ζημιές ή απώλειες προσωπικών αντικειμένων των Θεατών στο χώρο της συναυλίας. Επίσης δεν αντικαθιστούν κλεμμένα ή χαμένα εισιτήρια. Το κοινό οφείλει να συμμορφώνεται στις υποδείξεις του προσωπικού ασφαλείας και των εκπροσώπων των Διοργανωτών για Θέματα ασφαλείας.
  4. Σε περίπτωση αναβολής της συναυλίας λόγω ανωτέρας βίας που να καθιστά τη διεξαγωγή της συναυλίας ανέφικτη ή για οργανωτικούς λόγους, οι Διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να αλλάξουν την ημερομηνία, την ώρα και το χώρο διεξαγωγής της Συναυλίας ειδοποιώντας το κοινό σχετικά, από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Στην περίπτωση αυτή τα εισιτήρια ισχύουν ως έχουν και δεν εξαργυρώνονται. Επίσης διατηρούν το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος της Συναυλίας. Σε περίπτωση οριστικής ματαίωσης της Συναυλίας, τα εισιτήρια θα εξαργυρώνονται, εντός ορισμένου χρόνου, από τα ταμεία που θα ανακοινωθούν με σχετική ειδοποίηση από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. 0 θεατής αποδέχεται ότι οι διοργανωτές δεν έχουν υποχρέωση να τον αποζημιώσουν, εκτός από το αντίτιμο του εισιτηρίου του, για καμία άλλη δαπάνη του από τη ματαίωση της συναυλίας.
  5. Η κατοχή αυτού του εισιτηρίου, δεν δίνει το δικαίωμα στον κάτοχο του, να λάβει οποιαδήποτε επιπλέον δωρεάν παροχή, εκτός αν αυτό έχει ανακοινωθεί. Η κατανάλωση από το μπαρ-κυλικείο είναι προαιρετική.
  6. Μέρη της συναυλίας πιθανά να βιντεοσκοπούνται / μαγνητοσκοπούνται. Μέλη του κοινού που θα εμφανίζονται σε αυτά, δεν θα έχουν καμία απαίτηση από την εταιρία που εκτελεί τη βιντεοσκόπηση/μαγνητοσκόπηση ή τους Διοργανωτές.

Ώρα έναρξης: 19:00

Τιμές εισιτηρίων:

2 Days Pass: 25 €
Τα πρώτα 500 εισιτήρια: 12 €
Όλα τα υπόλοιπα εισιτήρια: 15 €

Προπώληση: viva.gr

Κοινοποίηση
Εκκίνηση:

4 Σεπτεμβρίου 2021 19:00

Λήξη:

4 Σεπτεμβρίου 2021 21:00

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

Γεφυρα Φράγματος Θέρμης

GPS:

40.557475707660984, 23.033400177955627