Κρητική Βραδιά: Γιώργος Σφακιανάκης

Summer in the City – SKG Music Festival
Πλαζ Αρετσούς

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

Ώρα προσέλευσης: 20:00
Ώρα Έναρξης: 21:00

Κρητική Βραδιά: Γιώργος ΣφακιανάκηςΟ Γιώργος Σφακιανάκης έρχεται για να μας ταξιδέψει στην υπέροχη Κρήτη, μέσα από ένα μουσικό ταξίδι που θα μας ξεσηκώσει!

Λαούτο: Γιώργος Αλεφαντινός
Κιθάρα: Νίκος Τσακνάκης
Κρουστά: Κώστας Πηλίδης
Ασκομαντούρα / Μαντολίνο: Δήμος Περάκης

Τιμές εισιτηρίων:

Είσοδος: 10 €
Φοιτηικά / Μαθητικά: 8 €

Σημεία προπώλησης:

viva.gr

Για κρατήσεις θέσεων με τραπέζι τηλεφωνικά στο 2310.510081 (ώρες: 10:00 με 19:00)
Εναλλακτικά: επικοινωνείτε με μήνυμα στο inbox της σελίδας Summer In The City – SKG Music Festival με το όνομά σας, τηλέφωνο και αριθμό ατόμων.

* Προτείνεται η σταδιακή άφιξη του κοινού και η κράτηση θέσεων ώστε να μην δημιουργείται συνωστισμός. Η προπώληση, όπως και η πώληση εισιτηρίων στο ταμείο, γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά.
** Η χρήση μάσκας από τον κάτοχο του εισιτηρίου είναι υποχρεωτική σε όλους τους χώρους και καθ’όλη τη διάρκεια της συναυλίας.

Οργάνωση Παραγωγής: ΚazandB & Πολιτιστικός Οργανισμός «Επί Σκοπόν»
Summer in the City – SKG Music Festival!
Ένας νέος πολιτιστικός θεσμός στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, στην πρόσφατα ανακαινισμένη πλαζ Αρετσούς, ενός πανέμορφου παραλιακού, ιστορικού και φιλόξενου χώρου με εύκολη πρόσβαση (Γραμμή 5 ΟΑΣΘ στάση Καμινίκια και μεγάλος χώρος parking).

Με την υποστήριξη του Δήμου Καλαμαριάς και της Δ.Ε.Τ.Ε.Κ

Κοινοποίηση
Εκκίνηση:

26 Σεπτεμβρίου 2021 21:00

Λήξη:

26 Σεπτεμβρίου 2021 23:00

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

Πλαζ Αρετσούς

GPS:

40.577222114492, 22.943119684734