Κατερίνα Βρανά – Best of: Φέτα, Sex και Αναπηρία
Κοινοποίηση

Ανοιχτό Θέατρο Συκεών “Μάνος Κατράκης”
Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021

Ώρα έναρξης: 21:00

Κατερίνα Βρανά - Best of: Φέτα, Sex και ΑναπηρίαΜετά τη sold out παράσταση στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, η Κατερίνα Βρανά ανεβαίνει για μια μόνο βραδιά στη Θεσσαλονίκη με το επετειακό stand – up show της «Best of: Φέτα, Sex και Αναπηρία». Γιατί η μια φιέστα δεν είναι ποτέ αρκετή, όταν μιλάμε για δέκα χρόνια στην κωμωδία. Σπεύσατε να κλείσετε τα εισιτήριά σας!

Το 2020 η Κατερίνα Βρανά έκλεισε δέκα χρόνια στην κωμωδία. Το 2009 ξεκίνησε, όμως έχασε ένα χρόνο – το 2017 – που ήταν σε κώμα, λίγο ανάπηρη και σχεδόν πέθανε. Έχασε κι έναν ακόμη, το 2020, λόγω πανδημίας. Οπότε, τώρα που το επιτρέπουν οι συνθήκες και έχοντας κατακτήσει έναν ακόμη τίτλο, αυτόν του #sobrave, το πιο αστείο κορίτσι του πλανήτη το γιορτάζει με μια μεγάλη αναδρομή. Με τις χρυσές επιτυχίες της, τα μεγάλα της σουξέ, τα best of από τις τρεις παραστάσεις της «Φέτα με τη Βασίλισσα», “About Sex” και «StayingAlive – Σχεδόν Πέθανα».

Η αρχή έγινε με μεγάλη επιτυχία στην Αθήνα. Η χαρά όμως γιγαντώνεται με όσο περισσότερο κόσμο την μοιράζεσαι, γι’ αυτό και η Κατερίνα αποφάσισε να παρουσιάσει τα πιο δυνατά κομμάτια από την μέχρι τώρα πορεία της, καθώς και νέο υλικό και στην Θεσσαλονίκη. Ραντεβού λοιπόν, το Σάββατο 2 Οκτωβρίου!

Το ρεπερτόριο περιλαμβάνει…

… Τις εμπειρίες επιβίωσης μιας Ελληνίδας που έχει ζήσει στην Αγγλία σχεδόν δύο δεκαετίες.

… Μια καινούρια ματιά στο σεξ και στην παραπλανητική χρήση του ιντερνετικού πορνό ως του απόλυτου εκπαιδευτικού εργαλείου. Γιατί, καλή η γνώση, αλλά τίποτα δεν είναι σαν την πρακτική.

… Μια αναδρομή στην περιπέτεια της υγείας της με τον δικό της μοναδικό τρόπο και μικρά tips που της επιτρέπουν να το γλεντά no matter what.

Αυτή η παράσταση είναι η τρανή απόδειξη πως τίποτα δεν σταματά την Κατερίνα Βρανά από τον απώτερο σκοπό της: Να γίνει Κυρίαρχος του Πλανήτη, τώρα και με αμαξίδιο!

Τιμές εισιτηρίων:

Γενική είσοδος: 15 €

Προπώληση: viva.gr

Εκκίνηση:

2 Οκτωβρίου 2021 21:00

Λήξη:

2 Οκτωβρίου 2021 23:00

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

Καρόλου Κουν 13, Συκιές, Θεσσαλονίκη

GPS:

40.6496578, 22.9552863