Interbalkan Choir: Βαλκάνια… Ενώνουμε τις φωνές μας…
Κοινοποίηση

Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
Αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης Μ2
Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022

Ώρα έναρξης: 21:00

Διοργάνωση: ΟΜΜΘ

Interbalkan Choir: Βαλκάνια... Ενώνουμε τις φωνές μας...Η Interbalkan Choir βασίζεται στην ιδιαίτερη εμπειρία και γνώση της πολυφωνίας των Βαλκανικών λαών και στο ιδιωματικό φωνητικό χάρισμα αυτής της περιοχής.

Η κοινή ιστορία των χωρών της Βαλκανικής ως τμήμα των μεγάλων αυτοκρατοριών, οι παγανιστικές καταβολές τους, η Ορθοδοξία αλλά και οι επιμέρους πολυθρησκευτικές επιρροές, οι αλληλεπιδράσεις στην καθημερινότητα, στην κουζίνα και στη μουσική συνιστούν μια ομοιογένεια που εδραιώνεται με τις επί μέρους διαφορετικότητες ώστε να αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον η συνεργασία.

Ενώνουμε τις φωνές μας ως γέφυρες επικοινωνίας, σύμπραξης και δημιουργίας, ενισχύοντας αυτά που μας ενώνουν και αντιμετωπίζοντας από κοινού αυτά που μας χωρίζουν.

Παρουσίαση: Γιολάντα Μπαλαούρα
Σολίστ: Sofia Kola, Γιώργος Σαντ
Χορωδοί από Βουλγαρία, Σερβία, Β. Μακεδονία, Αλβανία, Κόσσοβο, Κροατία, Μαυροβούνιο & Ελλάδα
Διεύθυνση χορωδίας: Hajrullah Syla, Μαίρη Κωνσταντινίδου
Μαρία Χρίστοβα: βιολοντσέλο
Φοίβος Φίλκας: πιάνο

Τιμές εισιτηρίων

Κανονικό: 12 €
Μειωμένο: 7 €

Δικαιούχοι μειωμένου εισιτηρίου

Φοιτητές, μαθητές, παιδιά, άνεργοι, πολύτεκνοι, σπουδαστές ωδείων, κάτοχοι Κάρτας Αλληλεγγύης, κάτοχοι Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων, κάτοχοι Διεθνούς Φοιτητικής Ταυτότητας, ΑμεΑ, μέλη των Σωμάτων Ασφαλείας, σπουδαστές σε Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ), σε Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) και σε Κέντρα Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ).

Τα φοιτητικά, τα μειωμένα ή άλλα ειδικά εισιτήρια είναι έγκυρα μόνο με την επίδειξη των απαραίτητων δικαιολογητικών κατά την είσοδο και εφόσον αυτά είναι σε ισχύ.

Για ανέργους απαιτείται η προσκόμιση της ηλεκτρονικής ανανέωσης της κάρτας ανεργίας.

Τα μειωμένα εισιτήρια δεν ισχύουν για φοιτητές του Ανοικτού Πανεπιστημίου και για φοιτητές που φέρουν φοιτητική ταυτότητα με την ένδειξη “Δεν ισχύει”.

Πριν από την αγορά εισιτηρίου, είναι απαραίτητο να ενημερωθείτε σχετικά με τις: Οδηγίες για την ασφαλή διεξαγωγή εκδηλώσεων σε κλειστούς χώρους

Οδηγίες για την ασφαλή διεξαγωγή εκδηλώσεων σε κλειστούς χώρους

Κατά τη διεξαγωγή όλων των εκδηλώσεων θα τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα με βάση τις ισχύουσες Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις και τις υποδείξεις του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ.

Τα κυριότερα σημεία είναι τα εξής:

  • Κατά την είσοδο και έξοδο του κοινού, αλλά και όπου αλλού χρειάζεται, θα πρέπει να τηρούνται ουρές με αποστάσεις 1,5 μέτρου.
  • Ο συντονισμός της ροής και η τοποθέτηση των θεατών στις θέσεις τους γίνεται μόνο από τους ταξιθέτες.
  • Η χρήση μάσκας από τους θεατές είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους σε όλους τους χώρους του Μεγάρου Μουσικής.
  • Δεν προβλέπεται διάλειμμα.
  • Η είσοδος στις εκδηλώσεις θα επιτρέπεται μόνο σε όσους έχουν εισιτήρια τυπωμένα ή αποθηκευμένα στο κινητό τους σε μορφή pdf.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Σε συνέχεια της ισχύουσας ΚΥΑ, για την είσοδο των θεατών σε κλειστούς χώρους είναι απαραίτητη η επίδειξη:

  • πιστοποιητικού εμβολιασμού ή
  • πιστοποιητικού νόσησης
  • Self-test 24 ωρών για ανηλίκους από 4 έως 17 ετών

συνδυαστικά προς: αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας, προκειμένου να διενεργείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

Εκκίνηση:

4 Μαρτίου 2022 21:00

Λήξη:

4 Μαρτίου 2022 23:00

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

25ης Μαρτίου και Παραλία

GPS:

40.598346, 22.948513