Γλυκερία
Κοινοποίηση

Ανοιχτο Θέατρο Συκεών “Μάνος Κατράκης”
Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021

ΑΝΑΒΟΛΗ

Ανακοίνωση αναβολής της σημερινής συναυλίας της Γλυκερίας στο ανοιχτό θέατρο Συκεών, λόγω πρόβλεψης έντονων καιρικών φαινομένων.

Δυστυχώς σήμερα οι καιρικές συνθήκες δεν βοηθούν. Η πρόβλεψη που έχουμε από το απόγευμα και μετά στην περιοχή της Δυτικής Θεσσαλονίκης λέει για πάνω από 80% πιθανότητα καταιγίδας. Γεγονός που θα κάνει αδύνατη την προετοιμασία και την πραγματοποίηση της συναυλίας. Για αυτό τον λόγο και για την αποφυγή ταλαιπωρίας του κοινού είμαστε στην δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε την αναβολή της σημερινής παράστασης της Γλυκερίας στο ανοιχτό θέατρο Συκεών.

Στο επόμενο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθεί νεα ημερομηνία ελπίζοντας παράλληλα να βελτιωθεί και η επιδημιολογική κατάσταση που αυτήν την περίοδο είναι πολύ άσχημη και έχει δημιουργήσει στο κοινό επιπλέον ανασφάλεια και σύγχυση.

Για περισσότερες λεπτομέρειες και για επιστροφή εισιτηρίων επικοινωνείτε με το mail: infokazandb@gmail.com

Special guest: Dilek Koc

Ώρα προσέλευσης: 20:00
Ώρα έναρξης: 21:00

ΓλυκερίαΗ χαρισματική ερμηνεύτρια Γλυκερία, που διακρίνεται για τη γνησιότητα, τη ζεστασιά και την αυθεντική ψυχαγωγία που χαρίζει στο κοινό της, παρουσιάζει ένα πρόγραμμα που επιμελείται ο Στέλιος Φωτιάδης, με γνωστά τραγούδια λαïκά – έντεχνα – παραδοσιακά, και όλες τις επιτυχίες της,πλαισιωμένη από τους νέους ταλαντούχους τραγουδιστές Χάρη Μακρή και Χριστιάνα Γιαλιάτσου, και μία ορχήστρα αποτελούμενη από εξαίρετους μουσικούς.

Τιμές εισιτηρίων

Κανονικό: 15 €
Μειωμένο: 13 €

Σημεία Προπώλησης:

  • viva.gr
  • Wind
  • Τηλεφωνικά στο 11876

Η χρήση μάσκας κατά την είσοδο, έξοδο και παραμονή σας στο χώρο είναι υποχρεωτική.

Πληροφορίες: Τηλεφωνικά στο 2310510081

Εκκίνηση:

19 Ιουλίου 2021 21:00

Λήξη:

19 Ιουλίου 2021 23:00

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

Καρόλου Κουν 13, Συκιές, Θεσσαλονίκη

GPS:

40.6496578, 22.9552863