Η γλάστρα με τον Βασιλικό με το Μελωμύθι <h3><strong>ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ</strong></h3>

Θέρμης Δρώμενα 2022
Πάρκο Πλαγιαρίου
Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022

Ώρα έναρξης: 19:00

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022

Ώρα έναρξης: 18:00

Αλλαγή ημερομηνίας

Αλλαγή ημέρας & ώρας λόγω των καιρικών συνθηκών.


Δρόμο παίρνουν ... δρόμο αφήνουν

Μια μοναδική συνεύρεση του Δημήτρη και της Πέννυς, της μουσικής και του παραμυθιού την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου στο Πάρκο Πλαγιαρίου!

Ένα λαούτο κι ένα ακορντεόν και δυο φωνές στο τραγούδι και την αφήγηση φέρνουν ανάμεσα μας βασιλοπούλες και πρίγκιπες, ξωτικά και δράκους, πλάσματα μυθικά της φαντασίας…

Αυτή τη φορά μιλάνε για τον Βασιλικό ,το αρωματικό αυτό φυτό, το πολυτραγουδισμένο, κρύβει ένα μυστικό με στοιχεία μαγικά που γοητεύουν τα παιδιά. Ένα βασιλόπουλο θα ανακαλύψει την αλήθεια και θα αγωνιστεί για την αγάπη που τα νικά όλα.

Ηλικιακό κοινό: 1-10

Μελωμύθι

Η Πέννυ Αβράμπεκη έχοντας σπουδές παιδαγωγικής ( απόφοιτος του ΦΠΨ) και μουσικής ( ανώτατα θεωρητικά και ακορντεόν) ασχολείται από το 2001 με τα μουσικοπαιδαγωγικά σε παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγεία και δημοτικά. Το παραμύθι αποτέλεσε άλλοτε το πλαίσιο, άλλοτε την αφορμή και άλλοτε τον κορμό των δράσεων που οργανώνει.
Ο Δημήτρης Τριχάκης διαγράφει μια σταθερή πορεία στο χώρο της έντεχνης και παραδοσιακής μουσικής . Με αφετηρία την κλασική κιθάρα και προερχόμενος από ένα περιβάλλον όπου η μουσική παράδοση του τόπου του, της Κρήτης ηχούσε έντονα, το λαούτο αποτελεί τελικά το μέσο για τα μουσικά ταξίδια του .Μέρος αυτών των ταξιδιών και το «μελωμύθι»

Τιμές εισιτηρίων

Είσοδος ελεύθερη

Κοινοποίηση
Εκκίνηση:

13 Σεπτεμβρίου 2022 18:00

Λήξη:

13 Σεπτεμβρίου 2022 20:00

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

GPS:

-