Γιάννης Πλούταρχος &#8211; Γιώργος Θεοφάνους <h3><strong>ΑΝΑΒΟΛΗ</strong></h3>
Κοινοποίηση

Θέατρο Γης
Τρίτη 5 Ιουλίου 2022

Αναβολή

Από την εταιρεία παραγωγής ανακοινώθηκε ότι η συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου και του Γιώργου Θεοφάνους που είχε προγραμματιστεί για την Τρίτη 5/7 θα αναβληθεί λόγω κρούσματος Covid19 στο ευρύτερο καλλιτεχνικό σχήμα.

Πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί η νέα ημερομηνία της συναυλίας

Τα εισιτήρια που έχουν ήδη αγοραστεί μπορούν:

 • είτε να διατηρηθούν για την νέα ημερομηνία της συναυλίας.
 • είτε να ακυρωθούν και να επιστραφεί η αξία τους πίσω στην κάρτα με την οποία έγινε η αγορά.
 1. Διατήρηση εισιτηρίων
  Προκειμένου να γίνει διατήρηση των εισιτηρίων σας στην νέα ημερομηνία, δεν χρειάζεται καμία ενέργεια εκ μέρους των θεατών. Όταν ανακοινωθεί η νέα ημερομηνία θα σας σταλούν τα νέα εισιτήρια στο email σας!
 2. Ακύρωση εισιτηρίων
  Εάν δεν μπορείτε να παρευρεθείτε στην νέα ημερομηνία, έχετε την δυνατότητα να ακυρώσετε τα εισιτήριά σας και να σας επιστραφεί η αξία τους με τους εξής τρόπους:

  1. Εάν έχετε αγοράσει τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά, μπορείτε να ζητήσετε την ακύρωσή τους απλά στέλνοντας ένα email στο cancel@ticketservices.gr αναφέροντας τον κωδικό συναλλαγής σας. Δεν θα λάβετε κάποια απάντηση, αλλά η επιστροφή της αξίας των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί εντός 7 εργασίμων ημερών από την λήψη του μηνύματος, απευθείας στην κάρτα με την οποία είχε γίνει η αγορά, χωρίς να χρειαστεί κάποια άλλη ενέργεια εκ μέρους σας. Σημειώστε ότι δεν επιστρέφεται η χρέωση της υπηρεσίας πώλησης εισιτηρίων (αφορά υπηρεσία που έχει παρασχεθεί).
  2. Εισιτήρια που έχουν αγοραστεί από φυσικό σημείο προπώλησης, επιστρέφονται εκεί όπου αγοράστηκαν.
  3. Οι επιστροφές των εισιτηρίων θα πραγματοποιούνται έως το αργότερο την Παρασκευή 14 Ιουλίου. Μετά από εκείνη την ημερομηνία δεν θα γίνουν άλλες ακυρώσεις.

Ώρα έναρξης: 21:30

Καλοκαίρι 2022

Γιάννης Πλούταρχος - Γιώργος ΘεοφάνουςΟ Γιάννης Πλούταρχος ενώνει τις δυνάμεις του με τον καταξιωμένο συνθέτη Γιώργο Θεοφάνους, σε μοναδικές καλοκαιρινές συναυλιες που θα θυμόμαστε για καιρό.

Ο σπουδαίος ερμηνευτής και ο καταξιωμένος συνθέτης συνεργάζονται συναυλιακά και φέτος το καλοκαίρι στην πλούσια μουσική τους διαδρομή και θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους.

Τραγουδάει ο Γιώργος Κακοσαίος και η Κaterina

Τιμές εισιτηρίων

Γενική είσοδος: 20 €

Προπώληση: ticketservices.gr

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

Νταμάρι Τριανδρίας

GPS:

40.6277375, 22.9727161