Φιλανθρωπικό Elevate Fashion Shw
Κοινοποίηση

Cafe – Bar – Restaurant Remvi
Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022

Ώρα προσέλευσης: 20:00
Ώρα έναρξης: 21:00

Φιλανθρωπικό Elevate Fashion ShwO θεσμός του Elevate Fashion Show αναβιώνει και φέτος με μια λαμπερή βραδιά για φιλανθρωπικό σκοπό, την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022, στις 21:00, στο κοσμοπολίτικο Café – Bar Restaurant Remvi, που βρίσκεται στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Το κέφι και η αγάπη της διοργανώτριας Ελίνας Παπά – Ελευθεριάδου για την ομορφιά και την αλληλεγγύη, θα προσφέρουν στους παραβρισκόμενους μια μοναδική εμπειρία γεμάτη μόδα, μουσική και εκπλήξεις.

Τη φετινή εκδήλωση που συνδυάζει προτάσεις κομψότητας, διασκέδαση και προσφορά στον συνάνθρωπο, θα παρουσιάσουν η Μαρία Σαράφη και ο Γιάννης Βασιλειάδης. Στο πλαίσιο της βραδιάς θα γίνει, όπως σε κάθε διοργάνωση του Elevate Fashion Show, βράβευση σημαντικών προσωπικοτήτων για το κοινωνικό τους έργο.

Τα υπέροχα μοντέλα, στην εντυπωσιακή πασαρέλα με θέα το Θερμαϊκό, θα παρουσιάσουν ονειρεμένες δημιουργίες που απευθύνονται σε σύγχρονους γυναίκες και άντρες, καθώς και χειροποίητα κοσμήματα και αξεσουάρ μόδας.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια Ντίνα Παπαϊωάννου, η αγαπημένη φωνή της Θεσσαλονίκης θα μας χαρίσει απολαυστικές στιγμές σε ένα πρόγραμμα που ετοίμασε ειδικά για τη βραδιά με συνοδεία στο πιάνο τον Δημήτρη Κωστόπουλο.

Η βραβευμένη σολίστ Τατιάνα Μασμανίδου θα μας μαγέψει ακόμη μια φορά με τους μελωδικούς ήχους του σαξοφώνου της, ενώ την παρουσίαση θα «ντύσει» ο D.J. Δημήτρης Δημητρίου.

Το Elevate fashion show που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θέλοντας πάντα να προσφέρει αγάπη και βοήθεια προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, θα παραχωρήσει μέρος των εσόδων της μοναδικής αυτής γιορτής σε κοινωφελή σκοπό σε συνεργασία με τον Δήμο Καλαμαριάς.

Σας περιμένουμε όλους στο μοναδικό Gala του Elevate Fashion Show, στην ξεχωριστή αυτή φιλανθρωπική γιορτή, όπου με την παρουσία σας θα συμβάλλετε στην αντιμετώπιση προβλημάτων συνανθρώπων μας.

Τιμές εισιτηρίων

Γενική είσοδος: 10 € με ποτό

Εκκίνηση:

1 Ιουνίου 2022 21:00

Λήξη:

1 Ιουνίου 2022 23:00

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

Κανάρη 2, Καλαμαριά

GPS:

40.5683492, 22.9558215