Ευρυδίκη <h3><strong>ΑΝΑΒΟΛΗ</strong></h3>

Summer in the City – SKG Music Festival!
Πλαζ Αρετσούς

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022
Τρίτη 5 Ιουλίου 2022

Αναβολή

Η συναυλία της Ευρυδίκης, στην πλαζ Αρετσούς στα πλαίσια του Summer in the city SKG 2022 Festival αναβάλλεται λόγω έκτακτου θέματος υγείας μέλους του σχήματος. Μέσα στην ημέρα θα ανακοινωθεί η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συναυλίας.

 

Ώρα προσέλευσης: 20:00
Ώρα έναρξης: 21:00

“Ρετρόκ”

ΕυρυδίκηΗ Ευρυδίκη, μαζί με τους εξαιρετικούς μουσικούς της, ταξιδεύει φέτος σε ολόκληρη την Ελλάδα και την Κύπρο, παρουσιάζοντας μία ξεχωριστή μουσική παράσταση.

Νοσταλγία, ρομαντισμός, ενέργεια, χαρά και συγκίνηση, σε ένα πρόγραμμα που τα περιέχει όλα.

Μουσικές ιστορίες που γράφτηκαν σε διαφορετικές εποχές γίνονται ένα και μας προσκαλούν σε ένα ταξίδι γεμάτο εσωτερικές, βαθιά ερμηνευτικές στιγμές αλλά και έξω καρδιά, απόλυτα διασκεδαστικές.

Ρετρό τραγούδια με ροκ διάθεση.

Ροκ τραγούδια σε ρετρό διασκευές.

Οι ποπ επιτυχίες και οι πιο ερωτικές μπαλάντες της εφηβείας μας και τα τραγούδια της Ευρυδίκης που αγαπήσαμε, όλα σε μια βραδιά, μας ταξιδεύουν στα πιο όμορφα μας χρόνια.

30 χρόνια τραγούδια.

Μία μουσική γιορτή, ένα καινούργιο επετειακό άλμπουμ και όλα όσα εκφράζουν την αγαπημένη ερμηνεύτρια και θέλει να τα μοιραστεί μαζί μας σε ένα πρόγραμμα γεμάτο με τις επιτυχίες της όπως «Το μόνο που θυμάμαι», «Πόσο λίγο με ξέρεις», Μίσησε με», «Στο ίδιο βαγόνι», «Πιάσε με», «Θέλω τόσο να σε δω», «Πυξίδα» αλλά και μοναδικές διασκευές που όλοι έχουμε αγαπήσει.

Τιμές εισιτηρίων:

Προπώληση: 10 €
Είσοδος: 12 €

Τα σημεία προπώλησης θα ανακοινωθούν σύντομα.

Κοινοποίηση

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

Πλαζ Αρετσούς

GPS:

40.577222114492, 22.943119684734