Εθισμός και Golden Child

Πολυχώρος Πολιτισμού και Αθλητισμού We
Κυριακή 8 Μαΐου 2022

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00

Εθισμός και Golden Child«Αυτό δεν είναι hit Mc μου, αυτό είναι επιτυχία» . Κάπως έτσι ο Πορτογάλος προέβλεψε νωρίς την πορεία του νέου του δίσκου με τίτλο “Made in Athens”. Το καμάρι της Πρωτεύουσας, γαλουχήθηκε και περπάτησε τους δρόμους της, με σκληρά μαθήματα από νωρίς, αλλά και πολύ υλικό για τις ρίμες του.

Μπορεί να μετράει λίγα χρόνια δισκογραφίας, μα ο δρόμος ήταν ξεκάθαρος εξαρχής. Δυναμικός, εύστοχος, ευθύς, χωρίς περιττές φαμφάρες, μιλά κατευθείαν στα μυαλά των ακροατών, με την ελπίδα να τα αφυπνήσει. Και τα καταφέρνει εξαιρετικά, κερδίζοντας τον σεβασμό του χώρου της RAP. Από το Face Control και τις πρώτες συνεργασίες με το δίδυμο φωτιά των Zoro & Buzz, μέχρι την Bogota και το Σύμπαν 25, ο Εθισμός κάνει στο κοινό ότι ορίζει το καλλιτεχνικό του. Εθίζει, πωρώνει και κρατά το ενδιαφέρον αμείωτο μέχρι την επόμενη κυκλοφορία.

Το “Made in Athens” είναι μια ωδή στην Αθήνα αλλά και μια παράλληλη κριτική. Τα γραπτά του Εθισμού συναντούν τα beats του Golden Child, σε ένα urban ταξίδι κοινωνικής και προσωπικής ωρίμανσης. Εννιά κομμάτια, το ένα καλύτερο από το επόμενο, που μένουν κολλημένα στο μυαλό από το πρώτο κιόλας άκουσμα. Κι αφού σάρωσαν τις πλατφόρμες, ήρθε η ώρα να τραγουδηθούν σε όλη την Ελλάδα από το κοινό που τα αγκάλιασε.

Άλλωστε, τώρα στη Google Εθισμούς έχει δύο.

On Decks: Golden Child

Guest: Expe, Grizzle

Τιμές εισιτηρίων

  • Γενική είσοδος: 10 €

Προπώληση

Κοινοποίηση
Εκκίνηση:

8 Μαΐου 2022 20:00

Λήξη:

8 Μαΐου 2022 23:00

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

Λεωφόρος 3ης Σεπτεμβρίου & Γρ. Λαμπράκη

GPS:

40.625899700607256, 22.958167966131604