Δάντης – Μπίγαλης – Πωλίνα

Summer in the City – SKG Music Festival!
Πλαζ Αρετσούς

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021

Ώρα προσέλευσης: 19:30
Ώρα Έναρξης: 20:00

Αναβολή

Λόγω της επιδημιολογικής κατάστασης και αναστάτωσης που έχει δημιουργηθεί από το τοπικό lock down στη Θεσσαλονίκη, αποφασίσαμε από κοινού καλλιτέχνες, χώρος και παραγωγή την προσωρινή αναβολή της συναυλίας. Θα υπάρξει νέα ανακοίνωση για την μετάθεση της ημερομηνίας και την επιστροφή των εισιτηρίων.
Με την κίνηση αυτή θέλουμε να προστατέψουμε το κοινό από πιθανή ταλαιπωρία καθώς και να στηρίξουμε την προσπάθεια για μείωση της εξάπλωσης του covid19 μέσω της συνάθροισης ανθρώπων. Τονίζουμε ότι οι συναυλίες από επαγγελματίες και οι οργανωμένοι συναυλιακοί χώροι πάντα στήριζαν αυτήν την προσπάθεια και τηρούν τα μέτρα τα οποία έχει υποδείξει η πολιτική προστασία.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και θα τα πούμε σύντομα πάλι απο κοντά.
Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να στείλετε mail στο infokazandb@gmail.com ή μήνυμα στην σελίδα summer in the City skg Festival.

Δάντης - Μπίγαλης - ΠωλίναΤο Σάββατο 2 Οκτωβρίου ο Χρήστος Δάντης, ο Κώστας Μπίγαλης και η Πωλίνα σε καλούν στο πιο feelgood 80’s και 90’ς party, στην Πλαζ Αρετσούς στην Καλαμαριά!

Ετοιμαστείτε για «Έλα να κάνουμε push ups» «Πάμε για τρέλες στις Σεϊχέλες», «Δακτυλικά αποτυπώματα», «Μελισσούλα», «Του Αιγαίου τα Μπλούζ», «Ροζ Μπικίνι», «Κατερίνα», «Πάει η αγάπη μου», «Με την πρώτη ματιά», «Μια σου λέξη», «Μπιρίμπα», «Η κόρη του περιπτερά» και πολλά, πολλά ακόμα λατρεμένα και ανεπανάληπτα τραγούδια!

Τιμές εισιτηρίων

Γενική είσοδος: 15 €

Προπώληση: viva.gr

Κοινοποίηση

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

Πλαζ Αρετσούς

GPS:

40.577222114492, 22.943119684734