Χειμερινοί Κολυμβητές
Κοινοποίηση

Ανοιχτό Θέατρο Νεάπολης
Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

Ώρα προσέλευσης: 20:00
Ώρα έναρξης: 21:00

Καλοκαίρι 2022

Χειμερινοί ΚολυμβητέςΟι Χειμερινοι Κολημβητες, έχοντας συμπληρώσει 42 χρόνια από την εμφάνισή τους στη δισκογραφία, και 57 από τον σχηματισμό του αρχικού πυρήνα τους με τους Α. Μπακιρτζή, Ι. Παπαδάμου και Κ. Σιδέρη, προσκαλούν φίλους και συγγενείς σε μια σειρά συναυλιών στη γενέθλια πόλη τους και μόνιμη κατοικία των περισσότερων από αυτούς, εφ’ όλης της ύλης.

Οι Χ.Κ. θα εμφανιστούν σε πλήρη απαρτία. Θα επιχειρήσουν να καλύψουν το ρεπερτόριό τους απ’ τους οκτώ δίσκους που έχουν εκδώσει, συμπληρωμένο με ανέκδοτα τραγούδιά τους και λίγα τραγούδια από την παράδοση του ρεμπέτικου και του παλαιότερου ελαφρού τραγουδιού. Όπως γίνεται εδώ και πολλά χρόνια, θα διαμορφώσουν το πρόγραμμά τους ανάλογα με το ακροατήριο, τη διάθεσή τους αλλά και επηρεαζόμενοι προφανώς από την τόσο δύσκολη περίοδο που διανύουμε. Προσβλέπουν σε νέους ακροατές, όμως, ως Θεσσαλονικείς οι περισσότεροι, ελπίζουν να συναντήσουν και παλιούς φίλους, συμμαθητές, συγγενείς.

Θα παρευρίσκονται, κατά σειράν αρχαιότητος προσχώρησης στο σχήμα, οι

  • Αργύρης Μπακιρτζής: τραγούδι
  • Κώστας Σιδέρης: μεσομπούζουκο, τραγούδι
  • Μιχάλης Σιγανίδης: κοντραμπάσο
  • Κώστας Βόμβολος: ακορντεόν
  • Χάρης Παπαδόπουλος: μπουζούκι
  • Θοδωρής Ρέλλος: κλαρίνο, σαξόφωνο
  • Μπάμπης Παπαδόπουλος: κιθάρα

Οι σχετικά σπάνιες εμφανίσεις, ιδιαίτερα στη γενέθλια πόλη τους, των Χ. Κ. αποτελούν γεγονός, κάθε συναυλία τους είναι διαφορετική γιατί δημιουργείται «επί τόπου» με τη συμμετοχή του κοινού και κάθε παράστασή τους διακρίνεται όχι μόνο για τη μουσική τους πρόταση που συνδυάζει παραδοσιακά και σύγχρονα στοιχεία, εφαρμοσμένα από δεξιοτέχνες μουσικούς, αλλά και για την ευδιάθετη, ζεστή και ουσιαστική ατμόσφαιρα που δημιουργούν με το κοινό τους.

Τιμές εισιτηρίων

Early Birds: 10 €
Προπώληση: 13 €

Προπώληση:

Εκκίνηση:

30 Ιουνίου 2022 21:00

Λήξη:

30 Ιουνίου 2022 23:00

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

Ματρόζου 22, 56728 Νεάπολη

GPS:

40.6531158, 22.9456403