Ατομική έκθεση | Natalya Amirova

Myró Gallery
12 Οκτωβρίου 2021 – 16 Οκτωβρίου 2021

Ατομική έκθεση | Natalya AmirovaH Myró Gallery φιλοξενεί στον χώρο του Project Room την ατομική έκθεση της Natalya Amirona. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 12 Oκτωβρίου 2021 στις 19:30. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021.

Τόσο την ημέρα των εγκαινίων της έκθεσης όσο και τις υπόλοιπες ημέρες και ώρες που η έκθεση θα είναι ανοικτή, θα τηρούνται οι συστάσεις της Πολιτείας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του COVID-19.

Η Natalya Amirova είναι μία Ουκρανή καλλιτέχνης με έδρα την Ελλάδα. Από την ηλικία των 17, εργαζόταν ενεργά στο σύγχρονο κοινωνικό περιβάλλον της Ουκρανίας – Για αρχή ως δημοσιογράφος τηλεόρασης, και στην συνέχεια ως δημοσιογράφος και συγγραφέας σχετικών προγραμμάτων για το ραδιόφωνο και τον τύπο.

Ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματά της προήλθε από την παραγωγή τηλεοπτικών εκπομπών και πολιτικών συζητήσεων.

Όταν ήταν 19 ετών, η Natalya βραβεύτηκε για ένα επιτυχημένο πρόγραμμα ανταλλαγής εμπειριών με συναδέλφους από τις μεγαλύτερες αμερικανικές τηλεοπτικές εταιρείες.

Μετά από αυτό μετακόμισε στο Ντόνετσκ, όπου σταδιακά κατέκτησε την τεχνική της γραφιστικής, δημιούργησε τα πρώτα της σκίτσα, και ταυτόχρονα βρέθηκε περιτριγυρισμένη από φωτογράφους. Μια σειρά φωτογραφικών έργων της σχετικά με την Orange Revolution 2004 δημοσιεύθηκε από κορυφαία ουκρανικά και ευρωπαϊκά πρακτορεία φωτογραφιών (UNIAN, Today, EPA, REUTERS).

Έχοντας κλείσει την καριέρα της ως δημοσιογράφος, έγινε μια επιτυχημένη διαχειριστής επικοινωνιών για ορισμένους γνωστούς Ουκρανούς πολιτικούς, έχοντας μόνο τον προσωπικό της χρόνο για τη ζωγραφική.

Όταν μετακόμισε στην Ελλάδα το 2015, αποφάσισε να αφιερώσει τη ζωή της στην τέχνη και να ξεκινήσει την καριέρα της.

Η πρώτη έκθεση της Natalya, Watercolormoments, πραγματοποιήθηκε στο Κίεβο το 2017. Συμμετείχε επίσης σε δύο εκθέσεις που διοργάνωσε το Προξενείο της Ουκρανίας στη Θεσσαλονίκη μαζί με άλλους Ουκρανούς καλλιτέχνες (2017-2018), καθώς πραγματοποίησε και μια ατομική έκθεση στο Hayat Regency Θεσσαλονίκη (2019).

Ένα νέο στάδιο στην καριέρα της ξεκίνησε το 2018 όταν κατέκτησε την ελαιογραφία σε τεχνικές ρεαλισμού και σουρεαλισμού.

«Και αυτές οι ιδέες μεταφέρονται μέσα από ασυνήθιστα μίγματα ανθρώπων και αντικειμένων, βάζοντάς τα σε έναν σουρεαλιστικό κόσμο φαντασίας και συναισθημάτων ».

Κοινοποίηση
Εκκίνηση:

16 Οκτωβρίου 2021 11:00

Λήξη:

16 Οκτωβρίου 2021 15:00

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

Νικηφόρου Φωκά 8

GPS:

40.6279975, 22.9489605