Ατομική έκθεση | Άγγελος Παπουτσής – Εξέλιξη της φαντασίας, η επίτευξη των ονείρων

Myró Gallery
Project Room
5-14 Μαΐου 2022

Ώρες Λειτουργίας:
Τρίτη – Παρασκευή: 17:00 – 21:00
Σάββατο: 10:00 – 14:00

Ατομική έκθεση | Άγγελος Παπουτσής - Εξέλιξη της φαντασίας, η επίτευξη των ονείρωνΗ Myró Gallery φιλοξενεί την ατομική έκθεση του Άγγελου Παπουτσή, “Εξέλιξη της φαντασίας , η επίτευξη των ονείρων.”, στον χώρο του Project Room. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 5 Μαΐου 2022 στις 18:00. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 14 Μαΐου 2022.

Τόσο την ημέρα των εγκαινίων της έκθεσης όσο και τις υπόλοιπες ημέρες και ώρες που η έκθεση θα είναι ανοικτή, θα τηρούνται οι συστάσεις της Πολιτείας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του COVID-19.

Η έκθεση αποτυπώνει μια προσωρινή προσωπική διαδρομή ενός δημιουργού που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο σχέδιο, στην εικονογράφηση, στα κόμικ, και στη ζωγραφική. Κάθε ενότητα-ομάδα έργων διαρθρώνεται ως προς το είδος των έργων, αλλά και ως προς τη χρονική περίοδο δημιουργίας τους, υπό την έννοια ότι κάθε έργο διαμορφώθηκε σε διαφορετική χρονική περίοδο του καλλιτεχνικού βίου. Έτσι, υπάρχουν πρώιμα έως και πρόσφατα έργα, στα οποία γίνεται αντιληπτή η σταδιακή και σταθερή κατάκτηση των εκφραστικών μέσων. Είτε με Παραδοσιακά είτε με ψηφιακά ζωγραφικά μέσα, υπάρχει μία διαρκής αυτοβελτίωση και αναζήτηση νέων κωδίκων επικοινωνίας με το κοινό. Εξαλλου, η τέχνη δεν προσδιορίζεται απο το μέσον που χρησιμοποιείται, αλλά από το μήνυμα που επικοινωνεί ο καλλιτέχνης.

O Άγγελος Παπουτσής γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο τμήμα γραφιστικής του ΙΙΕΚ πυθαγόρας και έπειτα εργάστηκε σε διαφημιστική/κατασκευαστική εταιρεία ως σχεδιαστής και διακοσμητής, όπως επίσης και σαν τεχνικός γραφίστας σε διάφορα δημιουργικά γραφεία.

Το 2006 αποφάσισε να ασχοληθεί με την ζωγραφική και την εικονογράφηση.Την ίδια χρονιά ξεκίνησε συνεργασία με εκδοτική εταιρεία για την εικονογράφηση βιβλίων και άλλες μορφές εργασιών εφαρμοσμένης ζωγραφικής.

Έχει λάβει μέρος τόσο σε συλλογικές όσο και ατομικές εκθέσεις comics και ζωγραφικής.Τα τελευταία 7 χρόνια εργάζεται ως Game Artist & Designer σε εταιρείες λογισμικού και διαδικτυακών παιχνιδιών.

Κοινοποίηση
Εκκίνηση:

14 Μαΐου 2022 10:00

Λήξη:

14 Μαΐου 2022 14:00

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

Νικηφόρου Φωκά 8

GPS:

40.6279975, 22.9489605