Αγαπημένα Βοροινά
Κοινοποίηση

Λιμάνι Θεσσαλονίκης
Προβλήτα 1
Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2021

Ωράριο εκδήλωσης: 19:00 – 23:00
(με δυνατότητα επιλογής στις 19:00 – 21:00 ή στις 21:00 – 23:00)

Αγαπημένα ΒοροινάΗ οινική εκδήλωση που έχει αγαπηθεί όσο καμία άλλη στην Ελλάδα, τα «ΒορΟινά» στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης, πραγματοποιείται και πάλι, την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021, στην Προβλήτα 1 του ΟΛΘ.

Λόγω των μέτρων που ορίζει η πολιτεία, η εκδήλωση διαφοροποιείται φέτος από τις προηγούμενες χρονιές αλλά διατηρεί τον χαρακτήρα της ως “Αγαπημένα ΒορΟινά”.

Στα τραπέζια γευσιγνωσίας, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει λευκούς και ροζέ οίνους των μελών της ένωσης «Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος», από τις κορυφαίες οινοποιίες του βορειοελλαδίτικου αμπελώνα.

Επιπλέον, για ακόμη περισσότερη «ΒορΟινή» απόλαυση, στην εκδήλωση θα υπάρχει δυνατότητα γευσιγνωσίας ξεχωριστά, αφρωδών και γλυκών οίνων, ρετσίνας και αμπελοοινικών αποσταγμάτων.

Όμως, λόγω του λευκού και ροζέ χαρακτήρα, αλλά και μιας χαρούμενης νότας, τα Βοροινά – Voroina φέτος προτείνουν κανόνα ένδυσης (dress code) με «κάτι λευκό, κάτι ροζέ»!

Αυτό σημαίνει ότι οι συμμετέχοντες επισκέπτες στην εκδήλωση (αλλά και το προσωπικό) θα πρέπει να φορούν εμφανώς κάτι λευκό ή/και κάτι ροζέ, ρούχο ή αξεσουάρ!

Η συμμετοχή στην εκδήλωση θα είναι με κράτηση και προπληρωμή.

Ο συνολικός αριθμός των επισκεπτών είναι περιορισμένος, στα 200 άτομα.

Για περισσότερες πληροφορίες και τη δήλωση συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τον σύνδεσμο: https://forms.gle/ipvcU7UUxDW5rrYr6 ή τα ΝΕΑ στην ιστοσελίδα www.winemakersofnorthgreece.gr.

  • Στην εκδήλωση, το κοινό θα έχει στη διάθεσή του για γευστική δοκιμή πάνω από 100 ετικέτες, σε 3 περίπτερα με ξηρούς λευκούς και ροζέ οίνους και σε 1 περίπτερο με αφρώδεις, γλυκείς, ρετσίνες και αμπελοοινικά αποστάγματα.
  • Σερβιτόροι θα αναλάβουν το σερβίρισμα στα συλλεκτικά ποτήρια οινογευσίας με το λογότυπο των ΒορΟινών.
  • Oι επισκέπτες θα παραλαμβάνουν στην είσοδο του χώρου, ατομικά, μαζί με το συλλεκτικό ποτήρι των ΒορΟινών, το προσωπικό τους ποτηράκι για χρήση πτυελοδοχείου και έντυπα της ένωσης «Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος».
  • Η λίστα των κρασιών που θα δοκιμαστούν θα διατίθεται ηλεκτρονικά.

Τιμές εισιτηρίων

Γενική είσοδος: 12 € με δώρο το συλλεκτικό ποτήρι των ΒορΟινών.

Εκκίνηση:

16 Σεπτεμβρίου 2021 19:00

Λήξη:

16 Σεπτεμβρίου 2021 23:00

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

Λιμάνι Θεσσαλονίκης

GPS:

40.633063169297, 22.936691279468