A night of Japanese Rope Bondage
Κοινοποίηση

Eightball Club
Κυριακή 3 Απριλίου 2022

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00

A nightof Japanese Rope BondageΗ ομάδα AthenShibari σας προσκαλεί σε ένα ακόμα μεγάλο event πάνω στην τέχνη των σχοινιών, την Κυριακή 3 Απριλίου 2022, στον 2ο όροφο του 8Ball στην Θεσσαλονίκη.

Για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη ο Pleasure Fields θα προσφέρει μια εμπειρία μύησης στο στυλ δεσίματός του. Το ερωτικό ιαπωνικό δέσιμο για αυτόν είναι ένα σημαντικό μέρος της ερωτικής κυριαρχίας, κάτι που επιτυγχάνεται με περιορισμό και έλεγχο του σώματος. Θέλει να δημιουργήσει μια θετική κουλτούρα στην ερωτική έκφραση, όχι μόνο σε ιδιωτικούς αλλά και σε δημόσιους χώρους. Παρτενέρ του θα είναι η εντυπωσιακή Ίρις, πρωτοεμφανιζόμενη επίσης. Η Ίρις απολαμβάνει να παραδίδεται και νιώθει δύναμη μέσα από το κομμάτι της έκθεσης με την χρήση του σχοινιού. Ο τρόπος που κάνουν σχοινιά στην παράσταση είναι μια προσομοίωση ενός ιδιωτικού παιχνιδιού, όπου η ένταση που δημιουργείται από την προβολή σε ένα κοινό είναι καθοριστική για το παιχνίδι τους. Είμαστε σίγουροι ότι αυτό που θα δούμε θα μείνει αποτυπωμένο στο μυαλό μας για πολύ καιρό.

Οι WisDomme και Psychopsis ασχολούνται με το Shibari ως rigger και μοντέλο αντίστοιχα. Το στυλ τους είναι αισθησιακό με έντονα καλλιτεχνικά στοιχεία. Σκοπό έχουν να δείξουν πως τα σχοινιά στο ερωτικό ιαπωνικό δέσιμο δεν είναι απλά ένα εργαλείο περιορισμού, αλλά το ίδιο το παιχνίδι. Αγαπούν όλες τις πτυχές της ιαπωνικής ερωτικής τέχνης των σχοινιών, αλλά κυρίως, το να ανακαλύπτουν νέες κινήσεις και σχήματα με το ανθρώπινο σώμα, ως μορφή συναισθηματικής και καλλιτεχνικής έκφρασης.

Η τέχνη του σχοινιού και οι συνεργασίες τους με καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο, άνοιξε το δρόμο και για τους δύο να ταξιδέψουν στην Ευρώπη και όχι μόνο, για να διδάξουν ή να συμμετάσχουν σε παραστάσεις, αλλά και να μάθουν νέες προοπτικές ή να ανταλλάξουν ιδέες για την τέχνη του shibari.

Με την επίσκεψή τους στην Θεσσαλονίκη, θα ακολουθήσει το Σάββατο 0 και την Κυριακή 3 Απριλίου 2022, μια σειρά εργαστηρίων στην τέχνη του ερωτικού ερωτικού δεσίματος.
Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.facebook.com/events/485309923179666

Τέλος, η ομάδα της AthenShibari ετοιμάζει κάποιες ακόμα εκπλήξεις για εσάς!

Απαγορεύεται αυστηρά η φωτογράφηση και η βιντεοσκόπηση κατά τη διάρκεια των performance.

Οι θέσεις είναι πολύ περιορισμένες.

Τιμές εισιτηρίων

Γενική είσοδος: 8 € χωρίς ποτό

Προπώληση

Εκκίνηση:

3 Απριλίου 2022 21:00

Λήξη:

3 Απριλίου 2022 23:00

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

Πίνδου 1, Λαδάδικα

GPS:

40.6353898, 22.9365095