33η Έκθεση Τουριστικών Ειδών – Δώρων – Λαϊκής Τέχνης – Μόδας και Αξεσουάρ

Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης
Περίπτερο 16
25-27 Φεβρουαρίου 2022

Ώρες λειτουργίας έκθεσης:
Παρασκευή – Κυριακή: 10:00 – 20:00

Εισοδος μόνο για επαγγελματίες.

33η Έκθεση Τουριστικών Ειδών – Δώρων – Λαϊκής Τέχνης – Μόδας και ΑξεσουάρΗ Έκθεση Τουριστικών Ειδών – Δώρων – Λαϊκής Τέχνης – Μόδας & Αξεσουάρ με ιστορία 32 χρόνων ταξιδεύει για τρίτη χρονιά, το 2022 στη Θεσσαλονίκη!

Η Θεσσαλονίκη αποτελεί το κέντρο της Βόρειας Ελλάδας και έχει ανάγκη από μια επιτυχημένη διοργάνωση η οποία αφορά στον τουρισμό καθώς επίσης και από επιχειρήσεις οι οποίες μπορούν να προμηθεύσουν τα διάφορα καταστήματα των τουριστικών περιοχών αλλά και του κέντρου της πόλης. Οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν στην Έκθεση Τουριστικών Ειδών – Δώρων – Λαϊκής Τέχνης – Μόδας & Αξεσουάρ μπορούν να καλύψουν αυτήν την ανάγκη είναι εκείνες οι οποίες θα πραγματοποιήσουν νέες συνεργασίες με τουριστικά καταστήματα, μπουτίκ, σούπερ & μίνι μάρκετ και λοιπές επιχειρήσεις της Βορείου Ελλάδας.

Η επισκεψιμότητα της Έκθεσης το 2020 ήταν όχι μόνο απο τη Θεσσαλονίκη αλλά και απο τη Χαλκιδική, την Καβάλα, την Κοζάνη, τη Φλώρινα, την Αλεξανδρούπολη, τη Θάσο, την Κατερίνη, τις Σέρρες, την Κομοτηνή, το Κιλκις και άλλες περιοχές της Βορείου Ελλάδας καθώς επίσης και τη Θεσσαλία. Επισκέπτες επίσης κατέφθασαν απο την Κρήτη, τις Κυκλαδες & τα Δωδεκάνησα. Η Alfa Expo φιλοξένησε εμπορικούς επισκέπτες απο τουριστικές περιοχές της Αλβανίας. Την Έκθεση τέλος επισκέφθηκαν και επιχειρήσεις απο την κεντρική Ευρώπη.

Ιδιαίτερα σημαντικό για την Alfa Expo είναι η Έκθεση Τουριστικών Ειδών – Δώρων – Λαϊκής Τέχνης – Μόδας & Αξεσουάρ της Θεσσαλονίκης να αποτελέσει το εμπορικό κέντρο συνάντησης των επαγγελματιών του κλάδου της Βορείου Ελλάδος.

Περισσότερες πληροφορίες

Κοινοποίηση
Εκκίνηση:

27 Φεβρουαρίου 2022 10:00

Λήξη:

27 Φεβρουαρίου 2022 20:00

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

Εγνατία 154

GPS:

40.6276637, 22.9550758