29η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων Agrotica

Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης
27-30 Ιανουαρίου 2022

Νέες ημερομηνίες: 20-23 Οκτωβρίου 2022

Αναβάλλεται για τις 20-23 Οκτωβρίου του 2022 η 29η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων Agrotica

Την αναβολή της 29ης Διεθνούς Έκθεσης Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων Agrotica -η οποία ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί στις 27 με 30 Ιανουαρίου του 2022- για τις 20-23 Οκτωβρίου του ίδιου έτους αποφάσισε η ΔΕΘ-Helexpo, σεβόμενη τις ανησυχίες των εκπροσώπων του αγροτικού κλάδου για την εξέλιξη της πανδημίας Covid-19.

Πάνω και από την Agrotica, που είναι η μεγαλύτερη κλαδική της διοργάνωση, η ΔΕΘ-Helexpo θέτει τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και της ασφάλειας των εκθετών, επισκεπτών και συνεργατών της, που είναι εκ των ων ουκ άνευ παράγοντες για την επιτυχία κάθε έκθεσης.

Μετά από στενή συνεργασία με τους φορείς του κλάδου που αποτελούν τους βασικούς πυλώνες της Agrotica, ο εθνικός εκθεσιακός φορέας έκρινε πως η μεταφορά της έκθεσης θα εξυπηρετήσει καλύτερα τα συμφέροντα των εκθετών και των επισκεπτών της.

Η ΔΕΘ-Helexpo θέλει να ευχαριστήσει τον Σύνδεσμο Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Μηχανημάτων (ΣΕΑΜ) και την Ένωση Κατασκευαστών Γεωργικών Μηχανημάτων Ελλάδος (ΕΚΑΓΕΜ), αναγνωρίζοντας τη συμβολή τους στη διαχρονική επιτυχία της Agrotica, μιας διοργάνωσης που είναι ταυτισμένη με τον αγροτικό κλάδο και κατατάσσεται στις πέντε μεγαλύτερες της Ευρώπης.

Η Agrotica θα επανέλθει δριμύτερη και μεγαλύτερη από ποτέ το ερχόμενο φθινόπωρο.

Ώρες λειτουργίας έκθεσης:
Πέμπτη, Παρασκευή & Κυριακή: 10:00 – 19:00
Σάββατο: 10:00 – 20:00

29η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων AgroticaΖεσταίνει τις… μηχανές η 29η Agrotica

Δυναμικότερη, πιο εμπλουτισμένη και πάντα πρωταγωνίστρια η 29η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων «Agrotica» εισέρχεται σε τροχιά προετοιμασίας, ώστε να είναι έτοιμη να υποδεχθεί εκθέτες και επισκέπτες από τις 27 έως τις 30 Ιανουαρίου του 2022.

Η δυναμική του πρωτογενούς τομέα, που αντεπεξήλθε στις προκλήσεις της πανδημίας, τα Σχέδια Βελτίωσης που αλλάζουν το «πρόσωπο» της γεωργίας και οι τελευταίες καινοτομίες στο αγροτικό πεδίο θα βρεθούν στο επίκεντρο της Έκθεσης, που για μία ακόμα χρονιά θα φιλοξενεί μια αντιπροσωπευτική παρουσίαση της παγκόσμιας τεχνολογίας από όλο το φάσμα της αγροτικής επιχειρηματικότητας. Όλοι οι μεγάλοι παίκτες στην εμπορία εφοδίων και γεωργικών μηχανημάτων, όπως και αντιπροσωπευτικοί οίκοι των μεγαλύτερων εταιρειών του κλάδου παγκοσμίως, αναμένεται να βρίσκονται στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Άλλωστε, η Agrotica αποτελεί μια από τις πέντε σημαντικότερες εκθεσιακές διοργανώσεις του πρωτογενούς τομέα στην Ευρώπη και τη μεγαλύτερη στα Βαλκάνια. Ενδεικτικά είναι τα ρεκόρ επισκεψιμότητας και συμμετοχής εκθετών που κατέγραψε στην τελευταία της διοργάνωση, κατά τη διάρκεια της οποίας συγκέντρωσε 2.077 άμεσους και έμμεσους εκθέτες από την Ελλάδα και 45 χώρες και υποδέχθηκε 161.775 επισκέπτες.

Στην 29η της διοργάνωση η Agrotica θα γίνει και πάλι σημείο αναφοράς του κλάδου και εφαλτήριο για τη δικτύωση των εκθετών, με δεδομένο και τον έντονα διεθνή χαρακτήρα της. Παράλληλα, θα αποτελέσει πεδίο επιστημονικής συζήτησης για τα θέματα του κλάδου μέσω του καθιερωμένου Πανελλήνιου Συνεδρίου της και άλλων εκδηλώσεων.

Και βέβαια κατά τη διάρκειά της θα δώσει τον παλμό της στην πόλη της Θεσσαλονίκης, τονώνοντας την τοπική οικονομία και προσφέροντας τη ζωντάνια που συνοδεύει την κάθε διοργάνωσή της.

Περισσότερες πληροφορίες

Εκκίνηση:

20 Οκτωβρίου 2022 10:00

Λήξη:

20 Οκτωβρίου 2022 19:00

+3

Περισσότερες προγραμματισμένες ημερομηνίες

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

Εγνατία 154

GPS:

40.6276637, 22.9550758

4 Προγραμματισμένες Ημερομηνίες