1ο Φεστιβάλ Κυκλικής Οικονομίας
Κοινοποίηση

Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης
Περίπτερο 16
2-4 Ιουνίου 2022

1ο Φεστιβάλ Κυκλικής ΟικονομίαςΗ ΔΕΘ-HELEXPO σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της παγκόσμιας μέρας περιβάλλοντος διοργανώνει το 1ο Φεστιβάλ Κυκλικής Οικονομίας από τις 2 έως τις 4 Ιουνίου 2022.

Η Οργάνωση του 1ου Φεστιβάλ Κυκλικής Οικονομίας έχει στόχο την ανάδειξη και τον σχεδιασμό δράσεων, ενεργειών και προγραμμάτων με στόχο την επίτευξη της ομαλής μετάβασης στις νέες συνθήκες που αφορούν το θέμα της διαχείρισης των αστικών απορριμμάτων, της ευαισθητοποίησης των πολιτών για την ανάγκη αλλαγής νοοτροπίας, συνηθειών και προσαρμογής στο νέο περιβάλλον της Κυκλικής Οικονομίας.

Η συμμετοχή των Φορέων που ασχολούνται με την Κυκλική Οικονομία στο Φεστιβάλ με ένα ποικίλο πρόγραμμα εκδηλώσεων και ημερίδων θα αποτελέσουν την εγγύηση για την επιτυχία της διοργάνωσης και της εδραίωσης της ως ένα φόρουμ για την διαχείριση των απορριμμάτων και την κυκλική οικονομία.

Παράλληλα σε ειδικά σχεδιασμένους εξωτερικούς χώρους θα διοργανωθούν δημιουργικά εργαστήρια σε συνεργασία με την εκπαιδευτική κοινότητα με στόχο την ευαισθητοποίηση των παιδιών σε θέματα ανακύκλωσης και εξοικονόμησης ενέργειας.

Το συγκεκριμένο Φεστιβάλ αποτελεί τη συνέχεια του φεστιβάλ ανακύκλωσης το οποίο διοργάνωνε ο Δήμος Θεσσαλονίκης τα προηγούμενα χρόνια.

Πάρκινγκ

Η HELEXPO διαθέτει δύο χώρους στάθμευσης, οι οποίοι λειτουργούν σε 24ωρη βάση:

  • Υπαίθριο πάρκινγκ στην οδό Αγγελάκη με Αλεξάνδρου Σβώλου (επί πληρωμή)
  • Στεγασμένο πάρκινγκ στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», επί της οδού 3ης Σεπτεμβρίου (επί πληρωμή), www.helexpo.gr

Σε πολύ μικρή απόσταση από το Εκθεσιακό Κέντρο λειτουργούν ακόμη:

  • Υπόγειο πάρκινγκ δήμου Θεσσαλονίκης, δημαρχιακό μέγαρο (επί πληρωμή)
  • Πάρκινγκ ΧΑΝΘ, πλατεία ΧΑΝΘ (επί πληρωμή)

Περισσότερες πληροφορίες

Εκκίνηση:

4 Ιουνίου 2022 10:00

Λήξη:

4 Ιουνίου 2022 16:00

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

Εγνατία 154

GPS:

40.6276637, 22.9550758