Thessalonikicityguide.gr


    Χρήσιμες πληροφορίες

Προσθήκη στα αγαπημένα Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018  
Save page as pdf   send   print

Πολιτική Απορρήτου

Δίνουμε άμεση προτεραιότητα στην Πολιτική απορρήτου των προσωπικών σας στοιχείων. Ακολουθούμε τις αρχές προστασίας προσωπικών δεδομένων. Διαφυλάσσουμε αυστηρά κάθε πληροφόρηση που μας παρέχετε.

Σκοπός

Στα πλαίσια προσφοράς των υπηρεσιών μας, συλλέγουμε ορισμένα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα για να διευκολύνουμε την επικοινωνία μαζί σας και για να παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες.

Μέσω της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (εφεξής Πολιτική Απορρήτου) θέλουμε να σας εξηγήσουμε τις πρακτικές και τις πολιτικές μας για τη:

  • συλλογή,
  • χρήση και
  • ανταλλαγή δεδομένων και cookies που συλλέγονται από ή για εσάς.
Η Πολιτική Απορρήτου ισχύει ανεξάρτητα από το αν έχετε πρόσβαση στον ιστότοπό μας μέσω:
  • προσωπικού υπολογιστή,
  • κινητής συσκευής ή
  • οποιασδήποτε άλλης τεχνολογίας ή συσκευής.
Για τους σκοπούς αυτής της πολιτικής, ο υπεύθυνος επεξεργασίας και ιδιοκτήτης της εταιρείας είναι η εταιρεία Ιορδανίδης Αθανάσιος (NetGraphics) με έδρα την Θεσσαλονίκη. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την NetGraphics στο info@netgraphics.gr.

Αποκάλυψη Προσωπικών Δεδομένων

Δεν θα εκχωρήσουμε, αποκαλύψουμε ή ενοικιάσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε οποιοδήποτε τρίτο μέρος / οντότητα κατά τρόπο διαφορετικό από αυτόν που περιγράφεται στην παρούσα Πολιτική. Ωστόσο, διατηρούμε το δικαίωμα να αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους:

Εάν είμαστε υποχρεωμένοι να αποκαλύψουμε ή να μοιραστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να συμμορφωθούμε με οποιαδήποτε νομική ή κανονιστική υποχρέωση, για να εφαρμόσουμε τους όρους και τις προϋποθέσεις μας ή για να προστατεύσουμε τα δικαιώματα, την ιδιοκτησία και την ασφάλειά μας, των πελατών μας ή τρίτων.
Για να συνεργαστούμε με τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου για την επιβολή νόμων, καθώς και για τη διερεύνηση και δίωξη παράνομων δραστηριοτήτων όπως π. χ. απάτες. Διατηρούμε το δικαίωμα να αποκαλύπτουμε οποιαδήποτε πληροφορία σχετική με εσάς σε φορείς επιβολής του νόμου και σε άλλους αρμόδιους φορείς που, κατά την εκτίμησή μας, είναι απαραίτητη ή σχετίζεται με οποιαδήποτε έρευνα απάτης ή άλλη παράνομη δραστηριότητα.

Συγκεκριμένα, οι αρχές αυτές είναι:

  • Οργανισμοί καταπολέμησης της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες
  • Οργανισμοί καταπολέμησης χρηματοδότησης της τρομοκρατίας
  • Φορείς επιβολής του νόμου στις χώρες που δραστηριοποιούμαστε
Αυτό περιλαμβάνει την ανταλλαγή πληροφοριών με άλλες εταιρείες και οργανισμούς (π. χ. τράπεζες, πιστωτικά ιδρύματα) εντός ή εκτός της ΕΕ για λόγους προστασίας από απάτες και μείωσης του πιστωτικού κινδύνου. Αυτές οι οντότητες μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιήσουν τα προσωπικά σας στοιχεία για να ερευνήσουν και να ενεργήσουν σχετικά με οποιαδήποτε τέτοια παραβίαση σύμφωνα με τις διαδικασίες τους.

Τέλος, διατηρούμε το δικαίωμα να αποκαλύψουμε συγκεκριμένες προσωπικές πληροφορίες σε τρίτους / ανεξάρτητους από εμάς παρόχους υπηρεσιών, πράκτορες ή ανεξάρτητους εργολάβους:

  • που μας βοηθούν να διατηρούμε τον ιστότοπό μας και
  • που μας παρέχουν άλλες διαχειριστικές υπηρεσίες (συμπεριλαμβανομένων αλλά χωρίς να περιορίζεται σε αυτές της επεξεργασίας και διεκπεραίωσης των παραγγελιών, της εξυπηρέτησης πελατών, της διατήρησης και της ανάλυσης δεδομένων, της επικοινωνίας με πελάτες για λογαριασμό μας και της συλλογής των πληροφοριών για την υποβολή συμμετοχής σε διαγωνισμούς και άλλες προσφορές, της επιλογής των νικητών και της απόδοσης των βραβείων).
Επιδιώκουμε να διασφαλίσουμε ότι αυτοί οι τρίτοι / ανεξάρτητοι από εμάς πάροχοι υπηρεσιών δεν θα χρησιμοποιήσουν τα προσωπικά σας δεδομένα για οποιονδήποτε άλλο σκοπό παρά για να παρέχουν τις υπηρεσίες για τις οποίες είναι συμβατικά δεσμευμένοι. Επίσης, δημιουργούμε συμβάσεις με αυτά τα τρίτα μέρη οι οποίες τα υποχρεώνουν να συμμορφώνονται με τα πρότυπα προστασίας προσωπικών δεδομένων που απαιτούνται από την νομοθεσία και να χρησιμοποιούν τα δεδομένα μόνο για τους σκοπούς για τους οποίους τους διαβιβάστηκαν.

Προκειμένου να επιτευχθούν οι σκοποί της τρέχουσας πολιτικής, τα ακόλουθα τρίτα μέρη, τα οποία βρίσκονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ενδέχεται να λάβουν τα δεδομένα σας:

  • Πάροχοι πληρωμών
  • Υπηρεσίες πρόληψης και καταστολής δραστηριοτήτων που σχετίζονται με την νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και την χρηματοδότηση της τρομοκρατίας, καθώς και υπηρεσίες καταπολέμησης της απάτης
  • Πάροχοι πλατφόρμας
  • Πάροχοι υπηρεσιών
Δεν θα γνωστοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτα μέρη εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε χώρες όπου δεν υπάρχει κατάλληλο καθεστώς προστασίας δεδομένων. Ωστόσο, σε περίπτωση που θα χρειαστεί να πραγματοποιηθεί μια τέτοια μεταφορά δεδομένων, θα λάβουμε κάθε δυνατό μέτρο για να διασφαλίσουμε ότι τα δεδομένα σας αντιμετωπίζονται με ασφάλεια όπως και εντός της ΕΕ / ΕΟΧ και σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική και την ισχύουσα νομοθεσία. Επιπλέον, θα ενημερώσουμε την τρέχουσα Πολιτική, προκειμένου να καλύπτει τη διασυνοριακή μεταφορά δεδομένων και τις σχετικές διασφαλίσεις για την ιδιωτικότητά σας.

Χρονικό διάστημα διατήρησης δεδομένων

Είναι η πολιτική μας να διατηρούμε τα δεδομένα σας μόνο για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για τον σκοπό για τον οποίο συλλέχθηκαν, σύμφωνα με τις αρχές ελαχιστοποίησης των δεδομένων και περιορισμού της περιόδου αποθήκευσης. Για όλους τους παρακάτω λόγους, τα δεδομένα σας θα διατηρηθούν για τουλάχιστον πέντε (5) έτη μετά τη λήξη της πελατειακής μας σχέσης.  Επιπλέον, ευθυγραμμίζουμε τη διατήρηση των δεδομένων σας με πιθανές διαφοροποιήσεις που προκύπτουν από την άσκηση των δικαιωμάτων προστασίας των προσωπικών δεδομένων σας (μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά στην ενότητα Επικαιροποίησης των προσωπικών πληροφοριών).

Σε ορισμένες περιπτώσεις, συγκεκριμένες προσωπικές πληροφορίες μπορεί να διατηρηθούν πέραν αυτού του χρονικού  διαστήματος λόγω πιθανών νομικών υποχρεώσεων, έννομων συμφερόντων κ.λπ. Τέτοιες περιπτώσεις είναι πιθανά θέματα που σχετίζονται με:

  • Ξέπλυμα χρήματος
  • Φορολογία
  • Αστικό Δίκαιο
  • Ποινικό Δίκαιο
  • Οποιαδήποτε άλλα νομικά θέματα
Δικαιώματα προστασίας των προσωπικών δεδομένων

Σε οποιοδήποτε σημείο, κατά τη διατήρηση ή επεξεργασία των δεδομένων σας, διατηρείτε τα παρακάτω δικαιώματα, ενώ μπορείτε να υποβάλλετε και τα ανάλογα αιτήματα μέσω email στο info@thessalonikicityguide.gr:

  • Δικαίωμα πρόσβασης: έχετε το δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για εσάς
  • Δικαίωμα διόρθωσης: έχετε το δικαίωμα να διορθώσετε ανακριβή ή ελλιπή δεδομένα που διατηρούμε για εσάς.
  • Δικαίωμα διαγραφής: μπορείτε να ζητήσετε να διαγραφούν τα δεδομένα που τηρούμε για εσάς από τα αρχεία μας και είμαστε υποχρεωμένοι να ικανοποιήσουμε το αίτημά σας σε συγκεκριμένες περιπτώσεις.
  • Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας: έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να περιοριστεί η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και είμαστε υποχρεωμένοι να ικανοποιήσουμε το αίτημα αυτό όταν ισχύουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις.
  • Δικαίωμα στην φορητότητα δεδομένων: έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να μεταφερθούν τα δεδομένα που τηρούμε για εσάς σε κάποιον άλλον οργανισμό.
  • Δικαίωμα εναντίωσης: έχετε το δικαίωμα εναντίωσης σε επεξεργασίες προσωπικών δεδομένων που σας αφορούν, υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.
  • Δικαίωμα ανάκλησης συγκατάθεσης: Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε την συγκατάθεσή σας οποιαδήποτε στιγμή, εγγράφως στο email info@thessalonikicityguide.gr, χωρίς αυτό να αναιρεί την νομιμότητα της επεξεργασίας, που προηγήθηκε της ανάκλησης και βασίστηκε σε προηγούμενη έγκριση συγκατάθεσης.

Θα αξιολογήσουμε το αίτημά σας και θα σας απαντήσουμε σχετικά για την πρόοδό του το συντομότερο δυνατόν και οπωσδήποτε εντός ενός μήνα από την υποβολή του:

  • έγκριση αιτήματος,
  • μερική έγκριση αιτήματος,
  • απόρριψη αιτήματος
Σε περίπτωση που η NetGraphics απορρίψει το αίτημά σας σχετικά με τα προαναφερθέντα Δικαιώματα Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, θα σας επικοινωνούμε τους λόγους της απόρριψης. Έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία απευθείας στη ρυθμιστική αρχή.

Διατηρούμε το δικαίωμα να απορρίπτουμε αιτήματα που είναι αδικαιολόγητα επαναλαμβανόμενα, απαιτούν δυσανάλογες τεχνικές προσπάθειες ή έχουν δυσανάλογες τεχνικές συνέπειες, διακινδυνεύουν την ιδιωτικότητα άλλων ή είναι αδύνατο να υλοποιηθούν.

Επικαιροποίηση των προσωπικών σας πληροφοριών

Αν είστε εγγεγραμμένος χρήστης του ιστότοπου, κάνοντας σύνδεση στον λογαριασμό σας και χρησιμοποιώντας τα εργαλεία που παρέχονται για την επεξεργασία αυτών των πληροφοριών, εκτός από εξαιρετικές περιστάσεις, μπορείτε να:

  • ελέγξετε,
  • ενημερώσετε ή
  • διαγράψετε ορισμένες προσωπικές πληροφορίες.
Ωστόσο, ορισμένα στοιχεία που είναι απαραίτητα για τον έλεγχο της επιλεξιμότητας, δεν μπορούν να διαγραφούν.

Μπορείτε να προμηθευτείτε αντίγραφο των προσωπικών σας στοιχείων μέσω email στο info@thessalonikicityguide.gr. Για την προστασία σας, θα χρειαστεί να αποδείξετε την ταυτότητά σας για να λάβετε ανάλογα αντίγραφα. Θα πρέπει να παράσχετε τις κατάλληλες πληροφορίες για την ταυτοποίησή σας και άλλες σχετικές πληροφορίες που θα μας βοηθήσουν στην εκπλήρωση του αιτήματός σας. Αν θέλετε να κλείσετε τον λογαριασμό σου, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Εξυπηρέτηση Πελατών. Αν θέλετε να κλείσετε τον λογαριασμό σας, αυτό θα μπορούσε να γίνει επίσης μέσω email στο info@thessalonikicityguide.gr. Υποχρεούμαστε να συμμορφωνόμαστε με τέτοια αιτήματα, εκτός αν υπάρχει νόμιμος λόγος να μην διαγράψουμε τα δεδομένα σας.

Ασφάλεια

Η προστασία των δεδομένων σας είναι εξαιρετικά σημαντική για την NetGraphics και προσπαθούμε συνεχώς να παρέχουμε όλα τα δυνατά μέσα διασφάλισης για:

  • την φύλαξη των προσωπικών σας δεδομένων,
  • τον περιορισμό της μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης ή / και των πιθανών αλλαγών.
Αυτά τα μέσα περιλαμβάνουν μέτρα ασφάλειας πληροφοριών σύμφωνα με τις τρέχουσες βέλτιστες πρακτικές για την προστασία της ιδιωτικότητας των πελατών μας. Αυτά τα μέτρα περιλαμβάνουν τεχνικές και διαδικαστικές ενέργειες και ενέργειες παρακολούθησης και εντοπισμού, που αποσκοπούν:
  • στη διασφάλιση των δεδομένων από κακή χρήση,
  • στην μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση ή αποκάλυψη, απώλεια, αλλοίωση ή καταστροφή.
Η ασφάλεια και ιδιωτικότητα των προσωπικών δεδομένων και του λογαριασμού σας αποτελεί τη βασική μας προτεραιότητα. Λαμβάνουμε τα απαραίτητα μέτρα και ακολουθώντας τις πιο προηγμένες μεθόδους προστασίας για τη διαφύλαξή τους. Τα προσωπικά σας στοιχεία δεν θα χρησιμοποιηθούν σε καμία στιγμή για σκοπούς πέρα από εκείνους που απαιτούνται για:
  • την ορθή λειτουργία της ιστοσελίδας,
  • των προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχουμε.
Σε κάθε περίπτωση η πρόσβαση σε αυτά, από την πλευρά μας, πραγματοποιείται αποκλειστικά από εξουσιοδοτημένο προσωπικό και ελέγχεται πλήρως.

Η εταιρεία μας ελέγχει τακτικά την σωστή λειτουργία των μηχανισμών ασφάλειας. Εφαρμόζουμε Πιστοποιητικό Ασφαλείας SSL που επικυρώνει τις βέλτιστες πρακτικές που υιοθετούμε με σκοπό την κρυπτογράφηση των δεδομένων. Χρησιμοποιούμε το πρότυπο SSL/TLS που κρυπτογραφεί τα δεδομένα του χρήστη πριν αποσταλούν από τον υπολογιστή του όταν κάποιος χρήστης:

  • εγγράφεται,
  • συνδέεται,
  • πραγματοποιεί πληρωμές ή
  • μας αποστέλλει ευαίσθητες πληροφορίες.
Με αυτό το τρόπο, τα δεδομένα μπορούν να αποκρυπτογραφηθούν μόνο από τους διακομιστές της NetGraphics.

Οι ιστοσελίδες στις οποίες ο χρήστης περιηγείται, κρυπτογραφούνται από τους διακομιστές της NetGraphics. Με αυτό τον τρόπο μπορούν να αποκρυπτογραφούνται μόνο από τον υπολογιστή του χρήστη. Ενδεικτικά, σε περιηγητές όπως Chrome, Firefox ή Opera η κρυπτογράφηση που πραγματοποιείται είναι AES-256 bit. Οι διακομιστές μας δεν θα δεχθούν συνδέσεις από περιηγητές οι οποίοι δεν πληρούν την ελάχιστη απαίτηση ασφάλειας της κρυπτογράφησης των 128 bit. Η ασφάλεια των σελίδων μπορεί να επαληθευτεί από την παρουσία του συμβόλου της κλειδαριάς (padlock) στον περιηγητή. Οι χρήστες Internet Explorer μπορούν με διπλό κλικ να επιλέξουν την επιλογή Ιδιότητες και να επιβεβαιώσουν ανάλογα τη χρήση του πρωτοκόλλου TLS.

Σε περίπτωση που πιστεύετε ότι έχετε εντοπίσει μια πιθανή ευπάθεια ασφάλειας σε οποιαδήποτε από τις σελίδες, υπηρεσίες / προϊόντα, στείλτε email στο info@thessalonikicityguide.gr με μια σύνοψή της, μαζί με το email στο οποίο θα μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες.

Διεύθυνση πρωτοκόλλου διαδικτύου (IP)

Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπο, καταχωρείται η διεύθυνση IP της συσκευής σας και οι ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης. Η διεύθυνση IP είναι μια μοναδική διεύθυνση που χρησιμοποιούν οι συσκευές:

  • για να αναγνωρίζονται και
  • να επικοινωνούν μεταξύ τους σε ένα δίκτυο υπολογιστών.
Οι ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης μπορεί να περιλαμβάνουν:
  • τον τύπο του προγράμματος περιήγησης που χρησιμοποιείτε,
  • τη γλώσσα του προγράμματος περιήγησης και
  • τη ζώνη ώρας.
Συλλέγουμε αυτές τις πληροφορίες ώστε να μπορούμε να προσαρμόσουμε την εμπειρία σας και να εντοπίσουμε τη συσκευή σας σε περιπτώσεις:
  • κακής χρήσης ή
  • παράνομων ενεργειών.
Επιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιήσουμε τη διεύθυνση IP σου για να προσεγγίσουμε την τοποθεσία σας (σε επίπεδο πόλης). Επίσης, χρησιμοποιούμε την υπηρεσία Google Analytics για συλλογή και επεξεργασία στατιστικών των χρηστών της ιστοσελίδας. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου της Google για περισσότερες πληροφορίες.

ΕΓΓΡΑΦΗ - ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Εφόσον ο επισκέπτης/χρήστης επιθυμεί να εγγραφεί στην/στις υπηρεσία/ες του Thessalonikicityguide.gr συμφωνεί να: α) παρέχει αληθείς, ακριβείς, έγκυρες και πλήρεις πληροφορίες σχετικά με τα στοιχεία που του ζητούνται από το Thessalonikicityguide.gr στις σχετικές αιτήσεις για πρόσβαση στα περιεχόμενα/υπηρεσίες του και β) διατηρεί και επιμελώς ενημερώνει τα στοιχεία εγγραφής του ώστε να διατηρούνται αληθή, ακριβή, έγκυρα, ενημερωμένα και πλήρη. Τα e-mail των συνδρομητών του ενημερωτικού δελτίου (newsletter) χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για το σκοπό αυτό και για κανέναν άλλο σκοπό από το Thessaloniki City Guide και ουδέποτε θα προωθηθούν σε τρίτους. Όταν ένας συνδρομητής επιλέξει τη διαγραφή του από τις λίστες παραληπτών, τότε το email του διαγράφεται οριστικά. Τα newsletters τα οποία το κοινό λαμβάνει με την εγγραφή του στις λίστες παραληπτών (mailing lists) αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Thessalonikicityguide.gr και ως εκ τούτου προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας και των διεθνών συμβάσεων. Το Thessalonikicityguide.gr διατηρεί το δικαίωμα μη εγγραφής κάποιου προσώπου στις λίστες παραληπτών ή και της διαγραφής του από αυτές.

Σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων οι χρήστες πρέπει να εγγράφονται με την μέθοδο double opt-in, δηλαδή να επιβεβαιώνουν την εγγραφή τους στο ενημερωτικό δελτίο ώστε να υπάρχει ρητή συναίνεση της εγγραφής.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
Οι διαγωνισμοί διεξάγονται μέσω email ή μέσω Facebook. Οι νικητές ενημερώνονται μέσω email ή / και τηλεφωνικά με λεπτομέρειες σχετικά με την πρόσκληση που κέρδισαν, ανακοινώνονται στο Thessaloniki City Guide στη στήλη "Αποτελέσματα - Νικητές" και στο Facebook. Τα στοιχεία επικοινωνίας των χρηστών χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για το σκοπό αυτό και για κανέναν άλλο σκοπό από το Thessaloniki City Guide και ουδέποτε θα προωθηθούν σε τρίτους. Το Thessaloniki City Guide δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ακύρωση της πρόσκλησης ή της εκδήλωσης.

AFFILIATE MARKETING
Το Thessaloniki City Guide συνεργάζεται με την εταιρεία Linkwiseκαι τα δεδομένα που συλλέγουν δεν χρησιμοποιούνται για κάποιον άλλον σκοπό πέραν της απόδοσης της πώλησης σε κάποιον affiliate. Με άλλα λόγια, η Linkwise δεν χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγει για να φτιάξει προφίλ χρηστών, να κάνει ενέργειες remarketing ή οποιουδήποτε άλλου είδους marketing προς τον χρήστη. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου της Linkwise.

Αλλαγές στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Προσπαθούμε να επανεξετάζουμε και να ενημερώνουμε συνεχώς την παρούσα Πολιτική. Με αυτό τον τρόπο:

  • συμμορφωνόμαστε με τις νομοθετικές και κανονιστικές απαιτήσεις και
  • παρέχουμε παράλληλα τη βέλτιστη προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.
Οποιαδήποτε ενημέρωση θα σας γνωστοποιηθεί μέσω της τρέχουσας ιστοσελίδας.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Εάν ανά πάσα στιγμή πιστεύετε ότι δεν συμμορφωνόμαστε με τις διατάξεις που ορίζονται στην παρούσα Πολιτική ή με οποιοδήποτε άλλο θέμα που σχετίζεται με την προστασία των δεδομένων, παρακαλώ επικοινώνησε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@netgraphics.gr.

Όροι χρήσης

H NetGraphics, η εταιρεία που δημιούργησε τo δικτυακό τόπο Thessalonikicityguide.gr, προσφέρει τις υπηρεσίες της υπό τους κάτωθι όρους χρήσης τους οποίους ο επισκέπτης/χρήστης των σελίδων του δικτυακού τόπου καλείται να διαβάσει προσεκτικά και να προβεί σε επίσκεψη/χρήση των σελίδων/υπηρεσιών του Thessalonikicityguide.gr μόνο εφόσον τους αποδέχεται πλήρως.

ΠΡΟΟΙΜΙΟ
Η NetGraphics παρέχει στους επισκέπτες/χρήστες του δικτυακού τόπου Thessalonikicityguide.gr μια πλούσια συλλογή υπηρεσιών, σελίδων, επιλογών ή/και πηγών συμπεριλαμβανομένων διαφόρων εργαλείων επικοινωνίας. Στις σελίδες του Thessalonikicityguide.gr συμπεριλαμβάνονται διαφημίσεις κάθε μορφής. Οι ήδη υπάρχουσες καθώς και οποιεσδήποτε νέες υπηρεσίες συμπεριληφθούν στο Thessalonikicityguide.gr υπόκεινται στους παρόντες όρους χρήσης, εκτός αν ρητά αναφέρεται το αντίθετο. Ο επισκέπτης / χρήστης των υπηρεσιών του Thessalonikicityguide.gr κατανοεί και αποδέχεται ότι το σύνολο των σελίδων/υπηρεσιών παρέχεται «όπως είναι» και το Thessalonikicityguide.gr αποποιείται οποιασδήποτε ευθύνης σχετικής με την περιορισμένη χρονική διάρκεια, τη διαγραφή, την κακή απόδοση ή την αδυναμία ηλεκτρονικής αποθήκευσης οποιωνδήποτε δεδομένων (data) των χρηστών ή/και οποιουδήποτε περιεχομένου προσωπικών σελίδων/υπηρεσιών.

Ο επισκέπτης/χρήστης έχει την ευθύνη πρόσβασης στις υπηρεσίες του Thessalonikicityguide.gr και η σχετική πρόσβαση μπορεί να απαιτεί την καταβολή τελών σε τρίτους φορείς (π.χ. παροχείς υπηρεσιών internet, χρέωση χρόνου παραμονής στο internet). Ο επισκέπτης/χρήστης έχει την αποκλειστική ευθύνη πληρωμής των σχετικών τελών. Επίσης, ο επισκέπτης/χρήστης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τον προσωπικό εξοπλισμό του με τα απαραίτητα τεχνολογικά μέσα που του επιτρέπουν την πρόσβαση στις υπηρεσίες του Thessalonikicityguide.gr

ΕΝΑΡΞΗ-ΔΙΑΚΟΠΗ ΛΕΙTΡΟΥΡΓΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
Το Thessalonikicityguide.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή/και να διακόπτει προσωρινά ή μόνιμα μέρος ή το σύνολο των υπηρεσιών του με ή χωρίς προειδοποίηση προς τους χρήστες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Το Thessalonikicityguide.gr δεν έχει καμία ευθύνη για την επικοινωνία του χρήστη/μέλους με τους τρίτους παροχείς υπηρεσιών που διαφημίζονται στο Thessalonikicityguide.gr και για την οποιαδήποτε τυχόν εμπορική συναλλαγή που μπορεί να προκύψει από τη μεταξύ τους σχέση.

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ - ΣΗΜΑΤΑ
Εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων, συνεργατών και φορέων), όλο το περιεχόμενο του Thessalonikicityguide.gr, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, των παρεχομένων υπηρεσιών και γενικά όλων των αρχείων αυτού του δικτυακού τόπου, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, κατατεθειμένα σήματα και σήματα υπηρεσιών του Thessalonikicityguide.gr και προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων και συνθηκών. Συνεπώς, κανένα εξ αυτών δε δύναται να αποτελέσει εν όλω ή εν μέρει αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης ή να "φορτωθεί", να μεταδοθεί ή να διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο. Εξαιρείται η περίπτωση της μεμονωμένης αποθήκευσης ενός και μόνου αντιγράφου τμήματος του περιεχομένου σε έναν απλό προσωπικό ηλεκτρονικό υπολογιστή, για προσωπική και όχι δημόσια ή εμπορική χρήση και χωρίς απαλοιφή της ένδειξης προέλευσής τους από το Thessalonikicityguide.gr, χωρίς να θίγονται με κανένα τρόπο τα σχετικά δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας. Τα λοιπά προϊόντα ή υπηρεσίες που αναφέρονται στις ηλεκτρονικές σελίδες του παρόντος κόμβου και φέρουν τα σήματα των αντίστοιχων οργανισμών, εταιρειών, συνεργατών φορέων, ενώσεων ή εκδόσεων, αποτελούν δική τους πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία και συνεπώς οι φορείς αυτοί φέρουν τη σχετική ευθύνη. Ο χρήστης/μέλος κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του Thessalonikicityguide.gr.  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του υλικού μόνο με αναφορά της πηγής.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
Δεδομένης της φύσης και του όγκου του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το Thessalonikicityguide.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο επισκέπτης/χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του Thessalonikicityguide.gr στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία. Τα περιεχόμενα του Thessalonikicityguide.gr παρέχονται «όπως ακριβώς είναι» χωρίς καμία εγγύηση εκπεφρασμένη ή και συνεπαγόμενη με οποιοδήποτε τρόπο. Στο μέγιστο βαθμό και σύμφωνα με το νόμο, το Thessalonikicityguide.gr αρνείται όλες τις εγγυήσεις εκπεφρασμένες ή και συνεπαγόμενες, συμπεριλαμβανομένων, όχι όμως περιοριζόμενων σε αυτό, αυτών, οι οποίες συνεπάγονται την εμπορευσιμότητα και την καταλληλότητα για ένα συγκεκριμένο σκοπό.

Το Thessalonikicityguide.gr δεν εγγυάται ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα θα παρέχονται χωρίς διακοπή, χωρίς σφάλματα και ότι τα λάθη θα διορθώνονται. Επίσης το Thessalonikicityguide.gr δεν εγγυάται ότι το ίδιο ή οποιοδήποτε άλλο συγγενικό site ή οι εξυπηρετητές (servers) μέσω των οποίων αυτά τίθενται στη διάθεσή των χρηστών/μελών, δεν περιέχουν "ιούς" ή άλλα επιζήμια συστατικά. Το Thessalonikicityguide.gr δεν εγγυάται σε καμία περίπτωση την ορθότητα, την πληρότητα ή και διαθεσιμότητα των περιεχομένων, σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών ή τα αποτελέσματά τους. Το κόστος των ενδεχόμενων διορθώσεων ή εξυπηρετήσεων, το αναλαμβάνει ο επισκέπτης/χρήστης και σε καμία περίπτωση το Thessalonikicityguide.gr.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο Thessalonikicityguide.gr αποτελούν μία προσφορά προς τον επισκέπτη/χρήστη του Thessalonikicityguide.gr και γενικά προς την κοινότητα των χρηστών του Internet και δε δύνανται σε καμιά περίπτωση να εκληφθούν ως έγκυρες πληροφορίες ή/και συμβουλές ούτε υποκρύπτουν σε καμία περίπτωση οποιαδήποτε προτροπή για την επιχείρηση ή μη συγκεκριμένων πράξεων. Το Thessalonikicityguide.gr αναλαμβάνει τη συλλογή, επεξεργασία και διανομή του περιεχομένου του, χωρίς όμως σε καμιά περίπτωση να εγγυάται την αρτιότητα, την πληρότητα, την επάρκεια και γενικά την καταλληλότητα αυτού και την απουσία ενδεχομένων λαθών πολύ δε περισσότερο λόγω του ιδιαιτέρως μεγάλου όγκου του, καθώς και της συμμετοχής και τρίτων φορέων (φυσικών ή νομικών προσώπων) κατά την πρωτογενή παραγωγή και συλλογή του. Συνεπώς, οι επισκέπτες / χρήστες του Thessalonikicityguide.gr, χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του με δική τους πρωτοβουλία, αναλαμβάνουν και τη σχετική ευθύνη διασταύρωσης των παρεχομένων πληροφοριών.

'ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ' (LINKS) ΠΡΟΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ (SITES)
Το Thessalonikicityguide.gr δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων web sites και σελίδων στα οποία παραπέμπει μέσω "δεσμών", hyperlinks ή διαφημιστικών banners. Συνεπώς, για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη/χρήση τους, ο χρήστης οφείλει να απευθυνθεί απευθείας στα αντίστοιχα web sites και σελίδες, τα οποία και φέρουν ακέραια τη σχετική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους. Το Thessalonikicityguide.gr σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι ενστερνίζεται ή αποδέχεται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των web sites και των σελίδων στα οποία παραπέμπει ή ότι συνδέεται με αυτά κατά οποιονδήποτε άλλο τρόπο.

ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ
Το Thessalonikicityguide.gr παρέχει στους επισκέπτες / χρήστες των υπηρεσιών του τη δυνατότητα ψηφοφορίας πάνω σε επίκαιρα ζητήματα τα οποία διατυπώνει με τη μορφή ερωτημάτων. Οι απαντήσεις των ψηφοφόρων καταγράφονται, αναλύονται και σχολιάζονται από το Thessalonikicityguide.gr για την εξαγωγή συμπερασμάτων σχετικά με τις θέσεις της κοινής γνώμης σε σχέση με το συγκεκριμένο θέμα που τίθεται για ψηφοφορία. Το Thessalonikicityguide.gr διατηρεί το αποκλειστικό δικαίωμα συλλογής και εκμετάλλευσης των στοιχείων αυτών και τα πορίσματα στα οποία οδηγείται αποτελούν πνευματική του ιδιοκτησία. Το Thessalonikicityguide.gr καθορίζει τους ειδικότερους όρους για τη συμμετοχή στην ψηφοφορία και διατηρεί το δικαίωμα διακοπής της ψηφοφορίας.

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ
Οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις χρήσης του Thessalonikicityguide.gr, καθώς και οποιαδήποτε τροποποίηση τους, διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο, το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες. Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς το νόμο, παύει αυτοδικαίως να ισχύει και αφαιρείται από το παρόν, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων. Το παρόν αποτελεί τη συνολική συμφωνία μεταξύ του Thessalonikicityguide.gr και του επισκέπτη/χρήστη των σελίδων και υπηρεσιών του και δε δεσμεύει παρά μόνο αυτούς. Καμία τροποποίηση των όρων αυτών δε θα λαμβάνεται υπόψη και δε θα αποτελεί τμήμα της συμφωνίας αυτής, εάν δεν έχει διατυπωθεί εγγράφως και δεν έχει ενσωματωθεί σε αυτή.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΡΩΝ ΧΡΗΣΗΣ
Το Thessalonikicityguide.gr δικαιούται να τροποποιεί τους παρόντες όρους χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Χρήση των Υπηρεσιών από το κοινό μετά την τροποποίηση των όρων χρήσης, συνεπάγεται αποδοχή των τροποποιήσεων αυτών.

Πολιτική Cookies

Τι είναι τα cookies;
Τα «cookies» είναι μικρά αρχεία με πληροφορίες που μια ιστοσελίδα (συγκεκριμένα ο εξυπηρετητής ιστού - web server) αποθηκεύει στον υπολογιστή ενός χρήστη, ώστε κάθε φορά που ο χρήστης συνδέεται στην ιστοσελίδα, η τελευταία να ανακτά τις εν λόγω πληροφορίες και να προσφέρει στο χρήστη σχετικές με αυτές υπηρεσίες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τέτοιων πληροφοριών είναι οι προτιμήσεις του χρήστη σε μια ιστοσελίδα, όπως αυτές δηλώνονται από τις επιλογές που κάνει ο χρήστης στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα (π.χ. επιλογή συγκεκριμένων «κουμπιών», αναζητήσεων, διαφημίσεων, κλπ).

Η εγκατάσταση των «cookies» επιτρέπεται μόνο με τη συγκατάθεση του χρήστη και μετά από κατάλληλη ενημέρωσή του.

Πηγή: https://www.dpa.gr/

Για ποιο λόγο χρησιμοποιούμε Cookies;
Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε την περιήγησή σας καλύτερη πιο εύκολη και ευχάριστη. Ενδέχεται να συλλέξουμε πληροφορίες κατά την περιήγηση μέσα στον ιστότοπο αλλά και να μπορούμε να εξελιχτούμε ανάλογα με τις απαιτήσεις του κοινού μας.

Σχετικά Cookies
Κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο ενδέχεται να αποθηκευτούν στον υπολογιστή σας cookies από υπηρεσίες τρίτων όπως: Για στατιστικούς σκοπούς σχετικά με την επισκεψιμότητα και την περιήγηση μέσα στον ιστότοπο (analytics), μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή άλλης μορφής internet marketing και προβολής του ιστότοπου στο διαδίκτυο (facebook, twitter, instagram, flickr, pinderest, google +, skype, linkedin, κλπ), εταιρική προβολή σε μορφή αναπαραγωγής βίντεο (youtube, vimeo, κλπ), υπηρεσία προσέγγισης της επιχείρησης του ιστότοπου μέσω χάρτη (google maps, foursquare, κλπ), ενημέρωση στοιχείων, εταιρικών, οικονομικών, στατιστικών ή άλλης μορφής (pdf, excel, word, txt, κλπ).

Τι cookies χρησιμοποιούμε;

  • Απολύτως απαραίτητα cookies

Πρόκειται για cookies χωρίς τα οποία δεν είναι δυνατή η χρήση της υπηρεσίας καθώς είναι απαραίτητα για την εκτέλεση βασικών λειτουργιών.

  • Cookies analytics

Τα cookies analytics μας βοηθάνε να εξάγουμε στοιχεία για τον τρόπο χρήσης του site από τους χρήστες, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών μας.

  • Cookies καταγραφής

Το Thessaloniki City Guide συνεργάζεται με την εταιρεία Linkwise που λειτουργεί ως affiliate δίκτυο που σημαίνει ότι οι publishers/affiliates της τοποθετούν διαφημίσεις στις σελίδες τους για συνεργάτες που διαφημίζονται στο δίκτυο της Linkwise (π.χ. ηλεκτρονικά καταστήματα). Οι διαφημίσεις περιλαμβάνουν ένα link προς τον εκάστοτε διαφημιζόμενο. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν click σε μια διαφήμιση και να οδηγούνται στο site του διαφημιζόμενου μέσα από τους web servers της Linkwise. Οι publishers/affiliates κερδίζουν προμήθεια από τις πωλήσεις που γίνονται μέσω των διαφημίσεων που εμφανίζουν. Ως μέρος της υπηρεσίας μας, υπολογίζουμε τις προμήθειες που πρέπει να αποδοθούν στους publishers/affiliates καταγράφοντας τις πωλήσεις αυτές. Για να το κάνουμε αυτό, ο web server της Linkwise χρησιμοποιεί cookies ώστε να καταγράφει την κίνηση όταν οι χρήστες των publishers/affiliates κάνουν click σε κάποιο link που θα οδηγήσει σε κάποιον διαφημιζόμενο. Αυτά τα cookies ωστόσο δεν τοποθετούνται στους υπολογιστές των χρηστών από κάποιο από τα sites της Linkwise, αλλά κατά τη μεταφορά ενός χρήστη από ένα publisher site σε ένα site διαφημιζόμενου.

Απενεργοποίηση Cookies
Κανένα από τα cookies στον ιστότοπο δεν είναι απαραίτητο για τη λειτουργία του, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τα cookies από τις ρυθμίσεις του browser σας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την απενεργοποίηση των cookies επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του browser σας.

Το Thessalonikicityguide.gr δικαιούται να τροποποιεί τις παρεχόμενες Υπηρεσίες μέσω των Ιστοσελίδων ή να διακόπτει προσωρινά ή μόνιμα τη λειτουργία των Ιστοσελίδων για ορισμένους και ειδικούς λόγους και όταν το θεωρεί αναγκαίο ή συνετό.

Share

Facebook Follow us on Twitter  Youtube channel 

    Ημερολόγιο Εκδηλώσεων
Ιούνιος 18
ΚυΔεΤρΤεΠεΠαΣα
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
       
Αναζήτηση εκδήλωσης
 έως 



Προσφορές Thessaloniki City Guide 

Άδεια Creative Commons
Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας χορηγείται με άδεια
Creative Commons
Αναφορά Δημιουργού 3.0 Ελλάδα

Τρόποι διαφήμισης της επιχείρησής σας
Θέσεις εργασίας | Site map | Όροι χρήσης / Πολιτική Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Credits
Συνήθεις Ερωτήσεις

©  2011-2018 thessalonikicityguide.gr
Πολιτιστικός και Τουριστικός
Οδηγός της Θεσσαλονίκης


Powered by NetGraphics